Leuk in huis
Image default
Tuin en buitenleven

Hele jaar een groene tuin met een Kunsthaag

Een groene tuin, het hele jaar

Het hele jaar door een groene tuin? Onderhoudsvrij en niet meer snoeien? Dit is mogelijk met een Kunsthaag.

Met een kunsthaag van KunstHaag.EU is het mogelijk. Leverbaar uit voorraad een echt lijkende Kunsthaag tegen een scherpe prijs.

Onze kunsthaag is zeer geschikt in de Horeca, Showroom, Etalage en openbare ruimtes omdat ze brandvertragend werken en UV bestendig zijn. Ze zijn daarom zeer geschikt om zowel binnen als buiten geplaatst te worden.

Bij ons heeft u de keuze uit een Laurier Prunus, Taxus, Klimop en Klimop in tegelvorm met een afmeting van 1 x 3 meter.

Makkelijk in te korten en te verlengen

De Kunsthaag is zeer gemakkelijk in te korten en te verlengen door middel van het klikbare systeem. Heeft u meer nodig dan kunt u de haag aan elkaar vast klikken zonder dat je het verschil ziet. Inkorten kan met een ijzertang of schaar.

De kunsthaag is opgebouwd rond een gevlochten kunststof scherm en zijn onderhoudsvrij. Omdat het kunststof is kunnen ze gewoon afgespoeld worden mochten ze vies geworden zijn. Bij harde wind blijft het zitten door de kunststof achterkant.

De bladeren in de heg zijn zo gemaakt dat ze zelfherstellend zijn als ze bijvoorbeeld zijn gebogen.

Geen last van ongedierte

Een ander voordeel van een Kunsthaag is dat er geen last van ongedierte is.

Wij raden aan om bij een witte achtergrond of lichte achtergrond  een achtergrond scherm te gebruiken in de kleur groen. Dit om een goed dekkend effect te krijgen

Wilt u dus het gehele jaar een volle gezonde en mooie groene tuin dan is het plaatsen van een kunsthaag zeker het overwegen waard. Niet meer met snoeiafval sjouwen, nooit meer te grasmaaien en te knippen.

Bestel vandaag nog uw Kunsthaag in onze webshop.

 

 

Bron van dit artikel : https://kunsthaag.eu/