Leuk in huis
Image default
Tuin en buitenleven

Kunsthaag voor het Balkon, Terras of witte muur

Kunsthaag voor het Balkon, Terras of witte muur

Een Kunsthaagvoor op het balkon, terras, witte muur, showroom of horeca. Maak het lekker groen en vrolijk met een kunsthaag. Of wat denkt u ervan om deze in uw woning aan de wand te plaatsen?

Deze blijft het hele jaar door groen en is onderhoudsvrij. Dit is ideaal als er geen tijd is om te snoeien en water te geven.

Kunsthaag in de Horeca

Onze kunsthaag is geschikt voor de Horeca, Openbare ruimtes, Showroom, Etalage omdat ze Non-Toxic zijn en brandvertragend. Tevens is de Kunsthaag UV bestendig en verkleurt dan ook niet. Ze zijn zeer geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken.

De kunsthaag is opgebouwd rond een gevlochten kunststof scherm en zijn onderhoudsvrij. De Kunsthaag kunt u gewoon schoonmaken als ze stoffig of vies zijn geworden. Dit kan geen kwaad voor de bladeren omdat ze zelfherstellend zijn.

Een ander voordeel van de Kunsthaag is dat u geen last heeft van ongedierte.

Eenvoudige bevestiging

Bij harde wind blijft de heg gewoon staan, dit komt mede door het gevlochten kunststof scherm. De haag is zeer gemakkelijk te bevestigen met bijvoorbeeld een ty-rap.

Het hele jaar door een groene tuin? Onderhoudsvrij en niet meer snoeien? Dit is mogelijk met een Kunsthaag.

Met een kunsthaag van KunstHaag.EU is het mogelijk. Leverbaar uit voorraad een echt lijkende Kunsthaag tegen een scherpe prijs.

Bij ons heeft u de keuze uit een Laurier Prunus, Taxus, Klimop en Klimop in tegelvorm met een afmeting van 1 x 3 meter.

Makkelijk in te korten en te verlengen

De Kunsthaag is zeer gemakkelijk in te korten en te verlengen door middel van het klikbare systeem. Heeft u meer nodig dan kunt u de kunsthaag gewoon aan elkaar vastkoppelen zonder dat je er iets van ziet. Korter maken is dus ook geen probleem, dit kan met een ijzertang of schaar.

Bij een witte of lichte achtergrond raden wij wel aan om een achtergrond scherm te gebruiken in een groene kleur om het nog dekkender te laten lijken.

Hele jaar groene tuin

Wilt u dus het gehele jaar een volle gezonde en mooie groene tuin dan is het plaatsen van een kunsthaag zeker het overwegen waard. Niet meer met snoeiafval sjouwen, nooit meer te grasmaaien en te knippen. De Kunsthaag is 24 / 7 vanuit uw luie stoel te bezichtigen en te bestellen in onze webshop.

  

Bron van dit artikel : https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/