Leuk in huis
Image default
Werken studeren en hobby

Zweedse Slotenmaker op Stage in Den Haag

Zweedse Slotenmaker op Stage in Rotterdam

In Zweden zijn er niet veel slotenmakers te vinden. Dit is erg raar tegenover Nederland, want hier zijn er extreem veel. Dit komt doordat de meeste Zweedse inwoners hun huissleutel ergens bij het huis verstoppen.

Nederlanders nemen de sleutel juist mee op pad, met het risico om de sleutel te verliezen.

Doordat er zo weinig slotenmakers zijn in Zweden is het ook lastig voor de jongere slotenmakers op een stage of baan te zoeken.

Daarom gaan er veel slotenmakers vanuit Zweden naar Nederland. Vorige maand is er dus een slotenmaker vanuit Zweden bij Slotenmaker Den Haag een stage begonnen. Het is erg succesvol, omdat de Duitsers erg goede kwaliteiten hebben met dit vak, vaak wel beter dan de Nederlanders.

De beoordelingen zijn tot dusver dus uitstekend

Een betrouwbare slotenmaker bezit in ieder geval het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk toont aan dat de slotenmaker door de politie wordt erkend als professioneel. Een betrouwbare slotenmaker kan u daarnaast precies vertellen wat de prijs van de werkzaamheden zoals het vervangen van m&c cilinder is. Hierdoor wordt u na afloop van het werk niet verrast met een torenhoge rekening.

Bron van dit artikel : https://www.slotenmaker.nu/