Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Een woning in het rustige Rosmalen

U heeft een woning op het oog waar u het liefst meteen intrekt. Maar u heeft alleen nog maar de foto’s en informatie op de website gezien. Vraag een bezichtiging aan en stel kritische vragen over de woning zodat latere onderhandelingen van pas kunnen komen. Open dus bijvoorbeeld eens zelf de voor/achter deur om er achter te komen of er bepaalde gebreken zijn waar u vragen over kunt stellen aan de verkoper. Want hier wilt u niet achter komen wanneer u al ingetrokken bent, toch?

 

U wilt een huis kopen in Rosmalen?

Het is uiterst belangrijk om bij de aan- en verkoop van een huis een te vertrouwen begeleiding te vinden. Het doel is om u te adviseren en assisteren in het proces. Het grote aanbod op het internet kan u wel eens boven het hoofd gaan. Daarom is een aankoopmakelaar Rosmalen altijd in te zetten om u verder te helpen bij het vinden van uw droomhuis. Een makelaar in Rosmalen is goed bekend met de woningmarkt in Rosmalen maar ga ook eens in gesprek met een makelaar buiten Rosmalen. Ga niet meteen met de eerste beste makelaar in samenwerking. Verbreed uw keuzes en maak een lijstje om uiteindelijk met de gewenste makelaar samen te werken.

Wonen in het rustige Rosmalen

Rosmalen maakt sinds 1996 deel uit van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Vol van architectuur, kunst en cultuur en bestaande uit drie stadsdelen: Rosmalen Zuid, Rosmalen Noord en Groote Wielen. Het dorp staat bekend om het vestigingspunt van het voormalig automuseum Autotron en de Vlinderpoort. Dit is een kunstwerk op de rotonde van de Rodenborchweg. Het dorp is altijd agrarisch gebleven en over het algemeen erg gezellig. Laat een huis kopen Rosmalen een nieuw avontuur zijn voor u en uw medebewoners.

Waar op letten bij het kopen van een huis?

Het is altijd handig om te weten wat u naast het kopen van de woning nog kwijt bent aan maandlasten. Vraag dus gerust naar wat het gas en licht in de maand gaat kosten. Bij de bezichtiging is het altijd verstandig om alle gebreken aan het pand goed na te gaan en hier meteen over te vragen aan de verkoper. En wat zijn de kosten voor het onderhoud? Hoe is de buurt waar de woning in staat? En probeer de verkoper ook te vragen naar de reden van de verkoop, hoelang de verkoper er gewoond heeft, of diegene al een andere woning gevonden heeft en hoelang de woning al te koop staat. Deze vragen kunnen u al enorm helpen in de richting tot een droomhuis voor u in Rosmalen.

Bron van dit artikel :