Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Heel goede beveiliging met sloten

Met sloten kunnen veel inbraken voorkomen worden en hiervoor hoeft er niet eens een heel dure slot te worden gemonteerd. Gewoon met de gemiddelde anti-inbraak slot dat door een slotenmaker Den Haag wordt gemonteerd is het mogelijk om inbraak te voorkomen.

Als je inbraak wil voorkomen is er één gouden regel waar je altijd aan dient te houden en dit is doe de deur op slot! Veel inbraken worden mogelijk en makkelijk gemaakt doordat de bewoners niet even de deur op slot draaien. Het kost helemaal geen moeite en moet bij iedereen al eigenlijk een gewoonte zijn. In veel gevallen wanneer de politieonderzoek komt doen blijkt gewoon dat de deur niet op slot zat. De inbrekers hadden alleen een paar seconden nodig om binnen te komen met een plastickaart.

Locksecure.nl

Een slotenmaker Den Haag kan nog wel de beste slot in de wereld op de deur monteren, maar als het niet op slot wordt geraaid heeft het nog weinig nut. Alle woninginbraken worden exclusief door opportunisten gepleegd en dit wordt ook wel de misdaad van gelegenheid genoemd. De criminelen lopen de hele dag door buurten waar ze denken te kunnen scoren en hierbij letten ze op onzorgvuldige bewoners zodat ze kunnen toeslaan.

Slotenmaker-den-haag.com