Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Gemakkelijk een exclusieve uitstraling met Microbeton

De laatste jaren is een beton look steeds meer in opkomst. De uitstraling van beton geeft een rustige en luxe sfeer aan elke ruimte. Over het algemeen wordt beton met stevigheid en betrouwbaarheid geassocieerd. Wanneer je deze elementen in je woonomgeving implementeert zul je dus al snel een rustige en stabiele sfeer creëren.

 

Microbeton

Er is echter een ander materiaal dat een aantal voordelen heeft tegenover beton die het gebruik ervan nog aantrekkelijker make. Microbeton is bestand tegen vuil en vlekken. Het is ook waterdicht en daarom ook goed te gebruiken als bijvoorbeeld een keukenblok. Ook biedt mogelijkheden voor in de badkamer zijn bijvoorbeeld aan een douche met een beton uitstraling met behulp van micro beton. Daardoor ontstaat al snel een zeer luxe uitstraling.

Een ander groot voordeel van microbeton is dat het ook op verschillende ondergrond kan worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan een MDF, gips of bijvoorbeeld kunststof. Bijna alles is mogelijk met micro beton. Het is dus een zeer interessant materiaal om in gedachten te houden bij het ontwerpen van uw interieur. 

Bron van dit artikel : https://www.beton-deluxe.com/