Leuk in huis
Image default
Woningaanbod

Praktische tips van makelaar Hilversum

Tips voor het verkopen van uw huis

U bent van plan om uw huis te gaan verkopen. Als u deze beslissing heeft gemaakt, breekt er een spannende periode aan. Want hoeveel tijd zal er verstrijken voordat uw woning verkocht wordt? En hoe kan de woning zo aantrekkelijk mogelijk worden gepresenteerd? Samen met de makelaar kunt u daar al naar kijken. Dit kan met makelaar van der Helm uit Hilversum. Maar in dit artikel volgen alvast wat tips voor het bespoedigen van de verkoop van uw huis. En kunt u straks met de makelaar Hilversum direct beginnen met de verkoop. 

Buitenkant 

Als mogelijke kopers komen kijken, zien ze als eerste de tuin en de buitenkant van de woning. Dat is de eerste indruk. De eerste indruk is van groot belang. Daarom kunt u er het beste voor zorgen dat het er goed uitziet. Zorg ervoor dat het onkruid verwijderd is, er wat frisse plantjes in de bloembakken staan en dat de ramen schoon zijn. En mocht u geen tijd hebben om schoon te maken? Dan kunt u altijd een schoonmaakbedrijf bellen. Als alles er verzorgd bij ligt, krijgt de kijker een goed beeld van uw woning. Ook voor de foto’s die van uw woning worden gemaakt, is dit belangrijk. 

Binnenkant

Ook de binnenkant van uw woning is belangrijk. U kunt er het beste voor zorgen dat er niet te veel spullen staan. Voor er kijkers komen bezichtigen even alles uitzoeken en opruimen. Hoe leger de woning is, des te beter de kijkers een beeld kunnen vormen van hun mogelijk toekomstige woning. De geur in een woning is ook cruciaal. Door een geur kan iemand zich meer thuis voelen. Koop wat geurstokjes met een heerlijke geur en verspreid deze door het huis. En zet een mooie bos bloemen op tafel, dit zorgt voor een gezellige sfeer. En misschien zijn er wat kleine gebreken aan uw huis, dit kunt u het beste maken voordat de mogelijke kopers komen kijken. 

Makelaar 

Samen met uw makelaar kijkt u naar uw woning. Zij weten hoe een woning goed gepresenteerd kan worden. Voor een goede makelaar Hilversum bent u bij makelaar van der Helm aan het juiste adres. Zij kunnen u advies geven over de juiste vraagprijs. En helpen u verder in het spannende traject van uw woning verkopen. Voor al uw vragen kunt u bij de makelaar terecht. Verder kunt u, als u wilt, bovenstaande tips toepassen op uw woning, en hopelijk zullen ze de verkoop van uw huis bespoedigen.

Bron van dit artikel : https://www.vanderhelm.nl/