Leuk in huis
Image default
Woningaanbod

Outplacement

Het van werk naar werk traject is de ideale oplossing voor werknemers die zojuist hun baan hebben verloren. Het verliezen van een ban is inderdaad een bittere smaak in het mooie leven en carrière van een werknemer. Alhoewel wij van Carrièrepoort hier mee weten om te gaan is het natuurlijk aan de werknemer zelf om deze klap goed te kunnen verwerken. Het is belangrijk dat jij jezelf weer de moed aan spreekt om toch weer op zoek te gaan naar werk. Werk zoeken is lastiger geworden in de loop der jaren door het vele aanbod en de verschillende manieren om aan werk te komen. Dit brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee en wij spelen efficiënt in op deze moderne veranderingen.

Wij beschikken namelijk over een online platform dat fungeert als bemiddelaar tussen werkgever en werknemer. Natuurlijk hebben wij binnen ons groot netwerk genoeg contacten en relaties om jou ook die baan te vinden die jij zoekt. Het is natuurlijk altijd handig om meer opties beschikbaar the hebben als het komt op het vinden van een baan. Het vinden van een baan breng t ook de nodige stress met zich mee maar het door lopen van een outplacement traject verlaagt de stress en maak t van jou nog een betere werknemer dan die jij al eigenlijk bent.

De coaches zetten al hun middelen in om samen met jou snel een baan te vinden. Het is ook de bedoeling dat zodra het outplacement traject is afgelopen jij direct kan beginnen bij een nieuwe werkgever. Wat veel medewerkers niet weten is het feit dat outplacement vaak bekostigd kan worden door jouw oude werkgever. Dit neemt toch eigenlijk alle excuses weg om niet deel te nemen aan zo een traject? Schrijf je snel in of verstuur een email naar Carrièrepoort en wordt snel uitgenodigd om bij ons op een intake gesprek te komen.

Bron van dit artikel : https://carrierepoort.nl