Leuk in huis
Image default
Woningen

Nieuwe decoratie voor in je huis

Zoek je nog mooie decoratie voor in huis, zoals een schilderij, neem dan eens een kijkje bij woonwinkel Friesland. Homestylingshop is overigens ook een webwinkel, waar je hele mooie en goedkope decoratie kan bestellen. Het wordt heel snel geleverd, en er is al gratis verzending vanaf vijftig euro. De winkel gaat mee met de laatste trends, en de meubels zijn er in alle stijlen te vinden. Zo zijn er stoere, industriële meubels, maar ook rustige, klassieke en zelfs romantische stijlen zijn er te vinden bij deze winkel. Neem gerust een kijkje op de website en ontdek de verschillende merken.

Industriële wanddecoratie

Voor wanddecoratie industrieel is er ook voldoende te vinden. De wanddecoratie van deze winkel is erg origineel, met veel opties waar je uit kunt kiezen. Voor de muren denk je vaak aan schilderijen, maar er zijn ook functionele spullen die je eraan op kunt hangen. Zo zijn er voor in bijvoorbeeld een gang wandkapstokken, of kastjes waar je al je sleutels in kunt opbergen. Spiegels zijn altijd in de trends te vinden, en tegelijkertijd zijn deze spiegels erg functioneel. Door deze decoratie op te hangen in de stijl die je graag wilt, creëer je de sfeer die je wilt bereiken.

Hoe zorg je voor een industrieel huis?

Wil je graag een industrieel interieur, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Industrieel betekent stoer en rauw, met veel hout en het is vaak donker. Om een kamer een industriële look te geven, kan je het beste verven of behang gebruiken met een soort steenmotiefje. De muren kunnen alle kleuren krijgen die je wilt, maar voor een industriële look zijn neutrale kleuren vaak wel het beste. Voor de vloer is er een keuze tussen hout of beton. Dit kan een hele stevige vloer worden, maar qua meubels komt er niet veel op te staan.

Welke materialen kunnen hiervoor gebruikt worden?

Zoals al eerder genoemd, is er vaak hout te vinden. Het andere materiaal wat wordt gebruikt, is staal. Deze twee materialen komen vaak terug in de meubels, en ook Homestylingshop heeft meubels die hier goed voor gebruikt kunnen worden. Doordat deze materialen en meubels vaak erg grof en donker zijn, is het ook belangrijk dat er veel licht naar binnen komt. Zet niet al te veel meubels en accessoires neer, en hou rekening met de ruimte waarin de meubels van elkaar komen te staan.

De accessoires die hierbij passen

Voor een industriële stijl zijn de industriële lampen wel een must. Deze lampen zijn van staal, en vaak met een gloeilamp en gloeidraad. Dit hoeven geen echte gloeilampen te zijn, ook neppe brengen al heel veel met zich mee. Voor andere accessoires hoef je ook niet heel ver te zoeken, want op de website zijn ook spullen zoals vloerkleden te vinden. Ze zijn er in het vierkant, rechthoekig en in het rond, waardoor er altijd wel iets tussen zit. Glazen stolpen met daarin spullen tentoongesteld, of juist overal fotolijsten met wat oudere foto’s kunnen ervoor zorgen dat het interieur verder naar eigen smaak wordt ingericht, en het persoonlijker wordt.