Leuk in huis
Image default
Woningen

Waarop letten als je een design meubelstuk bij Bree’s New World koopt?

Ben je toe aan een nieuw uniek meubelstuk in huis, dan moet je kijken naar de mogelijkheden van de design meubelstukken van Bree’s New World. Bij Bree’s New World vind je een uitgebreid assortiment aan design meubelstukken waardoor je voor elk interieurstijl wel een geschikt meubelstuk kunt vinden. Lees de onderstaande tekst goed door als je meer te weten wilt komen over de zaken waar je op moet letten als je een design meubelstuk wilt kopen bij Bree’s New World.

 

De meubelstukken van Bree’s New World

Bree’s New World is een wereldwijd bekend bedrijf die opgericht is in 1897 en sindsdien originele en unieke en eigentijdse design meubelstukken op de markt uitbrengt. Je kan hier terecht voor meubelstukken met een moderne en strakke uitstraling en een intrigerend ontwerp. Het idee hierbij is dat er in vrijwel elk huishouden een verfrissend en vernieuwend item moet staan. Je kunt bij dit merk terecht voor design banken, design tafels, design stoelen en design fauteuils van stevig kwaliteit. De meubelstukken van Bree’s New World zijn overigens haast niet te onderscheiden van originele veel kostbare design meubelstukken en hier komt nog bij dat je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan soorten, materialen, formaten en kleuren meubelstukken.

 

Wat zijn design meubelstukken?

Design meubelstukken kan je het beste omschrijven als meubels die door een individuele ontwerper zijn ontworpen voor een specifiek huishouden of situatie, waardoor je niet veel dezelfde exemplaren kunt vinden van dit specifiek stuk. Bij de productie van design meubelstukken vervaardigd een gespecialiseerd bedrijf zoals Bree’s New World het ontwerp van de meubelstukken. Je moet wel rekening houden dat design meubelstukken voorzien zijn van een vrij duur prijskaartje, maar je kunt wel van topkwaliteit en een lange levensduur uitgaan als je zorgt voor periodiek onderhoud en correct gebruik.

 

Waarom kiezen voor design meubelstukken?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor design meubelstukken van Bree’s New World zou moeten kiezen. Bij design meubelstukken kan je er ten eerste van uitgaan dat de originele waarde van het meubelstuk beter behouden kan worden in tegenstelling tot traditionele meubels, maar ook qua afwerking en kwaliteit merk je een duidelijk verschil. Bij design meubelstukken is de afwerking vele malen netter en daarnaast kan je meestal spreken van hoogwaardig kwaliteit. Een design meubelstuk vormt bovendien een waardevolle toevoeging aan je interieur waarbij je zelf kunt bepalen wat voor sfeer je in de ruimte wilt creëren.

 

Om deskundig advies vragen

Overweeg je het kopen van design meubelstukken en heb je besloten om een kijkje te gaan nemen in de uitgebreide collectie van Bree’s New World? Dan vind je vast en zeker een passend meubelstuk voor je situatie en voor je woningstijl. Vind je het moeilijk om een geschikte keuze te maken, dan kan je altijd om professioneel advies vragen door contact op te nemen met een ervaren woonspecialist van De Ruijtermeubel. Zo weet je namelijk zeker dat je een keuze maakt die nauw aansluit op je wensen, je woonstijl en je budget.