Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Beste stofzuiger 2019: De stofzuigers die u moet kopen op dit moment

Voordelen van stofzuigers met stofzak

Stofzuiger met zak test 2019

Stofzuigers met zakken zijn ideaal voor mensen met een allergie.

Gebruikt u een stofzuiger met een zak, dan profiteert u van een zeer goede filter en een stofzuigerzak, die het opgevangen vuil en stof optimaal bij elkaar houdt. Dit betekent dat u alleen de stofzak met het vuil en de onzuiverheden hoeft te verwijderen, wat ook veel gemakkelijker en vooral veel hygiënischer is. Alle stofzakken zijn luchtdicht beschermd zodat het stof niet kan ontsnappen.

Hygiënische voordelen
Zoals we al eerder hebben gezegd, wordt het vuil dat wordt opgezogen veilig in de stofzuigerzak gezogen. Met een stofzuiger die met een zak moet worden gebruikt, zorgt u daarom voor een betere hygiëne, wat vooral het geval is wanneer u denkt aan het weggooien van de stofzuigerzakken. Het enige wat u hoeft te doen is de stofzak uit uw huishoudelijk apparaat te halen en in de vuilnisbak te deponeren. Het stof, dat potentiële allergenen bevat, kan dus niet meer in de lucht ontsnappen en heeft dus geen invloed op uw gezondheid.

 

 

 

Kopen van een stofzuiger:

Onderhoudsvoordelen

Stofzuigers met zakken zijn over het algemeen veel goedkoper in onderhoud dan vergelijkbare modellen die geen zak nodig hebben. Dit komt vooral doordat de stofzuigerzakken veel vuil kunnen opnemen en daarom veel minder vaak geleegd hoeven te worden dan stofzuigers zonder zak. Bovendien is het filter direct in de zakken geïntegreerd en hoeft het dus niet gereinigd te worden.

HEPA-filter

Stofzuigers met een zogenaamd HEPA-filter worden vooral aanbevolen voor mensen met een allergie. Deze speciale ontwerpen worden aan bijzonder strenge tests onderworpen. HEPA-filters blijken al meer pollen en stof uit de lucht te verwijderen dan conventionele filters.

Uiteraard zijn HEPA-filters ook beschikbaar voor alle andere soorten stofzuigers en niet alleen voor modellen met zakken. Dit type filters is echter de basisnorm voor stofzuigers die met een zak worden gebruikt.

Lees meer over de beste stofzuigers in 2019 op tevredenconsument.nl

Bron van dit artikel : https://tevredenconsument.nl/huishoudelijke-apparaten/beste-stofzuiger-2019/