Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Wandmat Jungle style Kunststof, meer groen in uw bedrijf

Jungle Wandmat als blikvanger

Met deze Jungle Wandmat van kunststof in uw bedrijf creert u een echte blikvanger, bezoekers zullen onder de indruk zijn van deze wandmat. Het is ideaal in uw bedrijf omdat het beter voor de akoestiek is, het werkt geluiddempend en is verplaatsbaar indien dit zich voor mocht doen.

DE oplossing in uw bedrijf voor duurzaam, kunststof gaat lang mee, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en meer groen in het bedrijfsleven zal sfeer verhogend werken. Bovendien heeft u nihil onderhoud aan deze Kunst Wandmat, het wordt ook wel verticale tuin genoemd.

Kostenbesparend

De Kunststof wandmat is de perfecte oplossing omdat u bespaard op energie, kostprijs, onderhoud en water. Geen dure tuinman meer nodig en u hoeft geen duur onderhoudscontract af te sluiten.

Met deze Jungle Wandmat zult u gegaranderd zeer positieve reacties ontvangen van zowel bezoekers als het personeel als bezoekers. 

Zeer staan zeer mooi en zijn tegenwoordig veel te zien bij de receptie, in de wachtkamer, in de vergaderzaal, bedrijfskantine of op het buitenterras.

Stand bekleding

Als uw bedrijf op een beurs of expositie staat dan is deze Wandmat een hele fraaie en prachtige opvulling op de stand en zult u zeker positieve reacties krijgen.

Wacht niet langer en haal de Jungle in uw bedrijf om indruk te maken op uw omgeving.

Een groene omgeving werkt overigens ontspannend en het zorgt voor een verrassende sfeer. Zelf bevestigen en kostenbesparend.

Dus waarom een Jungle Wandmat

  • Blikvanger
  • Op gewenste afmeting te maken
  • Groen werkt ontspannend
  • Indruk op bezoekers
  • Eenvoudig zelf plaatsen
  • Positief effect op de werkvloer
  • Ideaal op een beurs in uw stand
  • Geluiddempend

De Wandmat is 24 / 7 in onze webshop te bekijken en te bestellen via www.kunsthaag.eu

 

Bron van dit artikel : https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/