Leuk in huis
Image default
Aanbiedingen

Sixton werkschoenen en werklaarzen bestellen

Waar je als werknemer absoluut geen zin in heb is zorgen maken of je dag wel doorkomt op je werkschoenen. Vooral als je passie hebt voor je werk wil je graag zorgeloos aan de slag en niet druk maken om je comfort of veiligheid. Een belangrijk onderdeel van je werkdag is dus je werkkleding en vooral je werkschoenen. Je staat, zit, loopt en rent de hele dag door van A naar B. Werkschoenen zijn dus super belangrijk en wat je niet wilt is dat schoenen gaan knellen of dat je aan het einde van de dag opgezwollen voeten hebt. Daarom zijn goede werkschoenen een must! Hier kunnen wij van Nijhof Safety professionals en bedrijven mee helpen. Wij verkopen hoogwaardige werkschoenen en werklaarzen van Sixton, Haix en Quick werkschoenen. We bieden een gevarieerd schoenen aanbod die perfect aansluit bij de wensen van professionals in verschillende branches zoals;

  • brandweerschoenen
  • politieschoenen
  • militaire schoenen
  • schoenen voor hulpverlening
  • sportieve safety sneakers
  • bos en outdoorschoenen
  • accessoires en onderhoudsproducten

Waarom kiezen voor Sixton werkschoenen en werklaarzen

Zoek je mooie werkschoenen die veilig én heerlijk lopen? Bekijk dan eens de collectie Sixton werkschoenen en laarzen met een Italiaans design. Sixton luistert dus heel goed naar de wensen van gebruikers. Ze zijn gemaakt met grote vakmanschap en van hoogwaardige materialen voor optimale duurzaamheid. Deze schoenen zijn ideaal is voor het werken in alle industrieën. Van transport tot in de bouw of de horeca. Dus werk je nu binnen of buiten, weer of geen weer. Veiligheidsschoenen van Sixton zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Kou, hitte, regen, onweer en zijn standaard voorzien van S3 normering voor optimale veiligheid van de voet en met anti-slip zool.

Ideale keuze veiligheidsschoenen voor de schoonmaak en voedingsbranche

Vooral mensen in de schoonmaak of voedingsbranche maken flinke meters per dag. De drager van de schoen moet optimaal loopcomfort hebben anders wordt iedere werkdag eens strijd. De zolen van Sixton schoenen hebben een uitstekende anti-slip zool zodat je nooit zorgen hoeft te maken om de verschillende oppervlakken en je eigen veiligheid.

Kies voor Ecosole gecertificeerde inlegzolen

Ter aanvulling op Sixton kunnen de speciale Secosol® zolen besteld worden. Deze zooltjes zijn precies afgestemd aan werkschoenen en voor mensen die veel te maken hebben met voetklachten. Deze zolen worden samen met de schoen volledig afgestemd aan de gebruiker. Voordelen voor zakelijke gebruikers of kopers:

  • comfortabel voor de drager
  • wettelijk toegestaan voor de verstrekker
  • veilig voor de leverancier

Krijg advies bij het bestellen van nieuwe veiligheidsschoenen

Bij Nijhof Safety verkopen we ontzettend veel modellen schoenen. Welk model het beste bij jou past? Daarvoor kun je natuurlijk terecht bij onze klantenservice. Onze medewerkers vertellen je graag de verschillen tussen de merken én kunnen je gericht aankoopadvies geven aan de hand van je vragen en werkzaamheden. Zo weten we dat de Nederlandse Politie en Brandweer veel baat hebben bij de speciale schoenen van Haix. We zijn bereikbaar via 074-2914085.

Online werkschoenenwinkel

Alle werkschoenen in onze shop zijn ook verkrijgbaar in onze werkschoenenwinkel in Hengelo. Dus wil je liever je werkschoenen passen in de winkel? Kom langs in onze winkel voor advies op maat en persoonlijke service.

https://nijhofsafety.nl/