Leuk in huis
Image default
Aanbiedingen

Leer hoe je mensen kan hypnotiseren – Hypnotiseer hiermee je vrienden

 

Wel ,wens je te leren hoe je mensen kan hypnotiseren ? Als redactrice van depsycholoog.nl weet ik hoe je je voelt. – Ik was ook onwetend over hypnose en wist ook niets over hoe ik mensen kon hypnotiseren !

Ik dacht dat het onmogelijk was. Een psycholoog vertelde me eens dat je echt mensen kunt hypnotiseren , maar dan enkel voor “gediagnosticeerde mentale ziektes”.

Hij was me gewoon vlakaf aan het beliegen, en hij zei dat het ook onwettig was ! Maar ik heb niet geluisterd naar hem. Een paar maanden later , heb ik een heel lief meisje gehypnotiseerd zodat ze geloofde dat ze op een stoel vastgekleefd zat…

…En dan zei ik haar dat ze haar naam en waar ze woonde helemaal niet meer zou herinneren.

 

En weet je wat ? Het WERKTE.

Wel , hier is het geheim van hoe ik dat gedaan heb…

Ik gebruikte een techniek die gekend staat als de Dave Elman Inductie om haar onder hypnose te brengen. Eigenlijk wordt de Elman inductie enkele aangeleerd aan erkende hypnotiseurs, maar de waarheid is dat iedereen dat kan doen en dat je geen licentie nodig hebt om te hypnotiseren . En neem maar van mij aan : je kunt echt leren om jouw vrienden te hypnotiseren zelfs als je enkel maar een handleiding van deze inductie gelezen hebt.

Het was een goede zaak dat ik niet geluisterd heb naar die liegende psycholoog, en dat ik zo kon leren om mensen te hypnotiseren.

 

Hierbij de vier stappen van de Elman inductie :

 

  1. “verlies stilaan de getallen”.

 

Wilt u meer te weten komen over dit onderwerp? Bezoek dan eens de website van depsycholoog.nl (locatie Rotterdam). Hier vindt u onderwerpen met betrekking tot de psychologie en kunt u sessies inboeken met onze psycholoog.

 

Bron van dit artikel :