Leuk in huis
Image default
Aanbiedingen

Tips voor spotjes in overkapping

Als je een goed verlichte overkapping wilt dan kunnen spotjes in overkapping erg goed van pas komen. Hiermee kun je elk deel van de overkapping goed verlichten Maar als je spotjes gaat uitkiezen moet je natuurlijk wel bepaalde keuzes maken. Dus hebben wij wat tips verzameld die jou met dit proces kunnen helpen.

Koop niet te veel spotjes in overkapping

Te veel licht is nooit gezellig, koop dus ook zeker niet te veel spotjes voor jouw overkapping. Bovendien bespaar je er ook nog geld mee wanneer je minder spotjes koopt. Je kunt er beter voor kiezen om minder spotjes in de overkapping te plaatsen maar deze wel goed te verdelen zodat het toch overal mooi licht is.

 

Kies voor warm wit licht

LED spots stonden eerst natuurlijk bekend om hun fletse koude licht, maar dit is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn LED spots verkrijgbaar in alle soorten kleuren die je maar kunt bedenken. Als je wilt dat het licht een beetje gezellig is dan moet je kiezen voor warm wit licht. Dit geeft een romantische sfeer wat ideaal is op het terras onder jouw overkapping

 

Een uitzondering natuurlijk als jouw overkapping over jouw auto staat. Dan is fel wit licht prima aangezien het hier niet gezellig hoeft te zijn maar je vooral goed moet kunnen zien. Als je ooit aan jouw auto moet sleutelen dan is dit wel makkelijker in fel licht.

 

Vraag advies

De keus in spots is enorm groot dus het kan nog wel een uitdaging zijn om de juiste spots te vinden. Gelukkig zijn er ook genoeg plekken waar je advies kan krijgen. Als je advies wilt over overkapping verlichting dan moet je eens kijken bij Ledlogic. Hier vind je behalve nog meer informatie over verlichting voor jouw overkapping ook een manier om advies te krijgen.

 

Met deze tips moet het jou lukken om de juiste spots voor jouw overkapping te vinden. De keus is groot, dat maakt het zoeken lastig maar daardoor zal je wel sowieso goede verlichting overkapping gaan vinden. En als je er echt niet goed uitkomt kun je altijd nog om advies vragen. Zij hebben veel ervaring met verlichting voor overkappingen en weten zich echt wel raad. Bovendien is advies helemaal gratis en zit je dus nergens aan vast wanneer je hiervoor kiest.

https://www.hamulight.com/nl/verlichting-overkapping