Leuk in huis
Image default
Aanbiedingen

Twee tips voor het aanschaffen van jouw perfecte tv-meubel!

Met een tv-meubel van mangohout haal je een unieke uitstraling in huis. Ondanks de stoere stijl wordt er een warm gevoel gecreëerd. En dat mag natuurlijk niet ontbreken in een ruimte waar je veel van je vrije tijd spendeert: de woonkamer. Maar mangohout is er niet alleen voor het oog. Want een tv-meubel is ook nog eens heel erg handig. Het is dé plek waar je je televisie stalt en daarnaast draagt het bij aan een opgeruimde woonkamer. Een tv-meubel heeft veel opbergvakken, waardoor je allerlei kabels en snoeren uit het zicht kunt houden. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een tv-meubel? Dat lees je in dit blog!

Kies de juiste afmeting

Dit klinkt misschien als een schot in een open goal maar nog steeds kiezen veel mensen voor een verkeerde afmeting tv kast. Wat de juiste afmeting is, is afhankelijk van een aantal factoren: Zo ligt het aan de ruimte waarin hij staat, de grootte van je overige meubels en natuurlijk de grootte van de TV zelf. Wanneer je vrij grote meubels hebt maar daar ook gerust een groot TV meubel tegenover staan. Ook mag je televisie meubel best wel een stuk groter zijn dan je TV zelf. Wanneer je een 60 inch TV hebt is het dus wel handig om voor een extra breed meubel te gaan. Zo vangt de TV niet direct alle aandacht en valt het niet meteen op hoe gigantisch het zwarte scherm eigenlijk wel niet is.

 

De indeling

Veel televisie meubels hebben één of meerdere open vakken. Eigenlijk is dit vooral erg praktisch. Je moet je wel bedenken dat de decoder vaak in het zicht moet zijn om met een afstandsbediening te besturen. Men moet bijvoorbeeld altijd 1 kastje open zetten als ze TV gaan kijken. De vraag is, hoe belangrijk vind je dit? Kies je liever voor een dicht meubel of ga je voor een open meubel. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een compleet open stellingkast idee. Dan kun je het TV meubel meteen leuk stijlen en aankleden!

 

Meubybroers

Wil je graag een mangohouten tv-kast kopen? Meubybroers adviseert je maar wat graag en helpt je bij het kiezen van de juiste tv-kast. Weet je al wel welke je wilt? Een tv-kast is eenvoudig online te bestellen via hun webshop. Zoek je toch wat anders en denk je meer te hebben aan een mangohout buffetkast of mangohout dressoir? Ook dit behoort tot hun uitgebreide assortiment. Kom je er niet uit? Schroom dan niet om hulp in te schakelen, want MeubyBroers helpt je graag!

 

https://meubybroers.nl/