Leuk in huis
Image default
Babykamer en kinderkamer

Muurstickers met naam voor de babykamer

Muurstickers voor de babykamer zijn nog persoonlijker wanneer deze van een naam worden voorzien. Niets is leuker dan de naam van je baby in mooie letters op de wand van de babykamer. Stickerparadijs heeft een ruim assortiment leuke muurstickers voor de babykamer, welke van een naam kunnen worden voorzien. Ideaal als jij je baby een heel persoonlijke, lieve en originele kamer wilt geven.

Muurstickers met naam voor iedereen

Een muursticker met naam is geweldig voor elke babykamer. Laten we eerlijk zijn;  tegenwoordig krijgen kinderen niet altijd een naam die in het algemene namenboekje terug te vinden zijn. Niet iedereen kan zich vinden in de standaard namen en er zijn tegenwoordig zeker veel nieuwe ouders die houden van originele, trendy namen die opvallen. Stickerparadijs vindt iedere naam even mooi. Wij zijn van mening dat alle kinderen recht hebben op een mooie muursticker met de eigen naam, ook als deze niet in het algemene namenboekje terug te vinden is. Daarom kunnen wij de muurstickers voor de babykamer van werkelijk iedere naam voorzien. Je kunt de naam zelf invullen, zodat wij de juiste naam bij de muursticker kunnen plaatsen.

De meest leuke kleuren

De tijd van enkel standaard namen voor baby’s is voorbij, maar ook de tijd van standaard roze en blauwe babykamers is voorbij. Ook hier houdt Stickerparadijs uiteraard optimaal rekening mee. Je kunt bij ons muurstickers met naam voor de babykamer bestellen in een kleur die goed past bij de kleur van jouw babykamer. Bij het bestellen van de muursticker kun je de gewenste kleur aangeven voor de muursticker en je hebt hierbij de keuze uit diverse leuke en sfeervolle kleuren. Uiteraard betaal je niets extra’s voor het kiezen van een kleur.

Maak een keuze uit talloze ontwerpen

Stickerparadijs heeft een zeer groot assortiment muurstickers voor de babykamer. Denk aan muurstickers met leuke dieren erop, met poppetjes, stempels of bijvoorbeeld met ondeugende baby’s. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is terug te vinden in het aanbod van Stickerparadijs. Doordat je zelf het gewenste formaat en de kleur kunt aangeven wordt de variatie enkel nog groter. De muurstickers met naam voor de babykamer zijn er in de meest uiteenlopende soorten en stijlen, waardoor er altijd wel muurstickers bij zitten die je direct aanspreken voor jouw babykamer. Ga je liever zelf aan de slag? Dan kun je de muurstickers ook als sjabloon bestellen, zodat je zelf een geweldige muurschildering kunt maken voor jouw kindje.

Bron van dit artikel : http://www.stickerparadijs.nl