Leuk in huis
Image default
Badkamer

Badkamer laten opknappen

Heb je thuis een badkamer die al wat jaren oud is, en waar je telkens met tegenzin naar kijkt? Dan is het wellicht een goed idee deze eens flink op te knappen. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar zo’n renovatie of verbouwing neemt nog behoorlijk wat met zich mee. Het is dan ook verstandiger Loodgietersbedrijf Kervana in te schakelen, zij kunnen je met iedere klus helpen.

Verbouwen van de badkamer

De kans dat je na een paar jaar uitgekeken bent op je badkamer is vrij groot. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie net een nieuwe woning hebben gekocht, en de badkamer niet naar jullie zin is. Je kan er in dat geval voor kiezen een hele nieuwe badkamer aan te schaffen, maar wanneer bepaalde delen van de kamer nog goed is en past bij je stijl, kun je er ook voor kiezen hem te verbouwen. Bijvoorbeeld wanneer de tegels op de vloer of de muren nog helemaal goed zijn. In dat geval worden de meubels wel vervangen, het bad kan vervangen worden door een mooie inloopdouche, en er kan een zweeftoilet geplaatst worden.

Mocht het wel nodig zijn dat ook de muren en de vloer aangepakt worden, dan is een renovatie een beter idee. Kervana kan je ook helpen wanneer de badkamer uitgebreid dient te worden door er een muur tussenuit te halen, of wanneer er een badkuip geplaatst moet worden. En is het nodig dat er wat aan de indeling van de leidingen wordt gedaan? Ook daar kunnen zij je bij helpen.

Dit gebeurt uiteraard allemaal in overleg met jou, waarbij je wensen centraal staan. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden binnen de badkamer en naar wat haalbaar is. Ook wordt er een strategie bepaald zodat iedereen weet wat er gebeuren moet en jij precies weet wanneer het project afgerond zal worden.

 

KERVANA LOODGIETERSBEDRIJF

Poortland 194
1046BD Amsterdam

KVK 66826810

BTW NL002275844B94

TEL: 020-2442811

Email: info@kervana.nl

Bron van dit artikel : https://kervana.nl/