Leuk in huis
Image default
Badkamer

De nieuwe Niza handdoek badkamerkachel, een juweel in uw badkamer

De Niza badhanddoek badkamerkachel een juweel in uw badkamer.

De Calthermic Niza handdoek elektrische kachel is een elektrische kachel voor in uw badkamer met de mogelijkheid uw handdoeken te drogen en de badkamer zelf op te warmen. Met zijn 500 Watt aan vermogen om op te warmen zal deze zo ongeveer 8 vierkante meter kunnen verwarmen. Dat is voor de meesta badkamers meer dan ruim voldoende.

Zeer fraai vormgegeven en voorzien van een glazen voorkant zal deze elektrische kachel het juweel van uw badkamer zijn. De handige haken zijn voor het ophangen van uw badhanddoeken. Deze zijn zo geplaatst dat deze voor het verwarmde deel hangen en dus snel opdrogen. De glasplaat zelf zal nooit zo warm kunnen worden dat u zich er aan kan verbranden. U moet er toch niet aan denken dat u het nad uitstapt, de kachel per ongeluk aanraakt en brandwonden krijgt. Dit is met de elektrische badhanddoekkachel Niza niet mogelijk!

De Niza is voorzien van een digitale controller die de mogelijkheid heeft tot programmeren van diverse zaken zoals instellen van het vermogen, programmeren van tijdvakken en dergelijke.

Het onderhoudt van de Calthermis Niza elektrische badkamerkachel is eenvoudig. het zo nu en dan afnemen met een vochtige doek is voldoende. De Niza mag in een badkamer worden geplaatst mits in de juiste zone. Dit zoals elke elektrische badkamerkachel. In de doos zit tevens alle montagemiddelen die nodig zijn voor montage aan de muur. Ook vind u in de doos een Engelstalige handleiding en is op de website bij het artikel een Nederlandstalige handleiding te downloaden.

Bent u geinteresserd geraakt in de elektrische kachel Niza kijk dan eens op de website van ElektrischeBoiler.EU. Hier vind u naast de Niza nog meerdere badkamer kachels, elektrische boilers en elektrische cv ketels

Bron van dit artikel : https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Elektrische-Kachels/Calthermic-Niza-Badkamer-handdoek-kachel