Leuk in huis
Image default
Banen en opleidingen

Engineer Brandmeldinstallaties

Engineer Brandmeldinstallaties – Hollander Techniek

Wil je als engineer brandmeldsysteem werken aan technisch uitdagende projecten in verschillende omgevingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je werkt in een leuk en gemotiveerd team dat graag samenwerkt aan uitstekende projecten op het gebied van brandalarmen en beveiligingsapparatuur. Daarnaast krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en krijg je veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling! Kom jij ons team versterken? We willen je zien!

Jouw uitdaging als Engineer Brandmeldinstallaties

Als engineer moet je op deze locatie meewerken aan het complete ontwerp van het brandalarmsysteem. In een technisch uitdagende omgeving. Hierbij kunt u denken aan industriële omgevingen (zoals cleanrooms) of musea. Naast design ben je ook betrokken bij het updaten van onze producten en ben je een interne en externe sparringpartner in het verkoopproces. Je werkt nauw samen met projectleiders en consultants. Jouw uitdaging is om een ​​breder scala aan expertise in ons team te bieden op basis van jouw kennis en ervaring.

We streven altijd naar de beste oplossing, wat is uw kwaliteit?

Ten eerste heb je werkervaring in vergelijkbare functies en ben je klant- en oplossingsgericht. Uw hart ligt bij het technische ontwerp van het brandalarmsysteem. Je kunt zelfstandig werken of in een team. Je bent ook agressief, creatief en hebt een gezond gevoel voor humor. Maar belangrijker nog: als nieuwe collega werk je enthousiast mee en kijk je uit naar nieuwe uitdagingen!

We vroegen ook:

HBO’s werk en ideologisch niveau;

Volledige opleiding projectingenieur brandalarmsysteem (PDB);

Ervaring in Siemens-producten en Autocad heeft de voorkeur;

Woont in Apeldoorn, Derwent, Arnhem, Zwolle, Amersfoort.

Wat bieden wij u als ingenieur brandmeldsysteem?

Allereerst is het een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met voldoende ruimte voor bijscholing, persoonlijke ontwikkeling en groei. Na het werk gaan we vaak wat drinken of een hapje eten. Daarnaast bieden wij u meerdere mogelijkheden om tot flexibel werk te komen. We zijn financieel gezond, wat betekent dat we kunnen en blijven investeren in de ontwikkeling van de onderneming. Wij bieden je een marktconform salaris dat past bij jouw functie. Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kunt u denken aan:

8% vakantiegeld

Winstverdeling (voorwaardelijk)

25 vakanties en 13 vice-vakanties

Reiskostenvergoeding

Werkgeversbijdrage 53,7% pensioenregeling

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/engineer.html