Leuk in huis
Image default
Beauty en verzorging

De behandelingen van Huidtherapie Eemland

Huidtherapie Eemland doet aan 18 verschillende soorten huidtherapieen. Elk soort therapie is voor een ander soort huidaandoening of een ander soort methode. De methodes werken allemaal goed en de huidaandoening is na een paar dagen bijna niet meer te zien. Ze doen aan de volgende behandelingen: Acne behandeling, camouflage behandeling, chemische peeling, coagulatie behandeling, cryopen behandeling, elektrisch ontharing, huidtherapie, huidverbetering, ipl pigmentvlekken, littekenbehandeling, me line pigment behandeling,mesotherapie ,oedeemtherapie en een skinpen behandeling. Elk soort therapie dus voor een ander soort huidaandoening dat dus meestal ook verholpen kan worden met de therapieën. Een camouflage behandeling kan het probleem niet echt verhelpen maar je maakt bijvoorbeeld de wijnvlek onzichtbaar. Ze doen een soort van make up op de plek met de best kleur die bij je huidskleur past.

Litteken behandeling en Acne behandeling

Litteken behandelingen zijn ervoor dat je minder tot geen last gaat krijgen van de litteken. De behandeling zijn er niet voor dat je de litteken niet meer kan zien. Zulke behandelingen kunnen wel helpen met het minder zien van de litteken. Heb je een wond van een operatie? Huidtherapie Eemland kan de litteken minder zichtbaar maken en kan het minder irriterend laten voelen. Ze masseren de plek met een speciale manier waardoor het beter aanvoelt en beter eruit ziet. 

Wat is een oedeem en wat doet de oedeemtherapie? 

Het is een aandoening waar er een vochtophoping op je gezicht, benen, enkels en armen kan komen. Je kunt het zien om door op die plekken te drukken. Heb je een kuiltje daardoor op je huid gekregen dan heb je oedeem. Huidtherapie Eemland kan het oedeem verminderen door de behandeling. Je gaat eerst een intake gesprek aan met een therapeut en ze gaat kijken hoe het er precies uit ziet. Na het gesprek gaan ze aan de slag met de behandeling voor je.