Leuk in huis
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw haar knippen bij een kapper in de buurt

Woont u in Breda en bent u op zoek naar een deskundige kapper? Hair & Looks is een bedrijf met vestigingen door heel Brabant, waaronder Breda. Zo is er altijd wel een kapper in de buurt bij u te vinden. Bij iedere vestiging van deze kapsalon staat professionaliteit centraal. Daarnaast vinden de medewerkers het belangrijk om u te ontvangen in een vertrouwde omgeving.

Onbeperkt uw haren laten knippen bij deze kapsalon

Als uw haar maar goed zit. Dat is waar deze kapsalon voor staat. Daarom is het fijn dat u bij deze kapper in Breda ook de mogelijkheid heeft om een kappersabonnement af te sluiten. U betaalt een vast bedrag per maand afhankelijk van het abonnement dat u kiest. De keuze in abonnement bepaalt ook of u onbeperkt kunt gaan of dat er een maximum zit aan het aantal bezoeken aan de kapper bij u in de buurt. Ook voor het verven van uw haren of scheren van nekhaar is het nemen van een abonnement mogelijk. Het afsluiten van een dergelijk abonnement biedt u de mogelijkheid uw haren te laten opfrissen wanneer u het nodig acht. U betaalt één vaste prijs per maand en krijgt daarnaast nog korting op specifieke behandelingen.

Maak een afspraak bij deze specialisten voor een frisse coupe

Of u nu eenmalig kennis wilt maken met deze kapper in Breda of direct een abonnement afsluit; dit bedrijf biedt u het gemak van een kapper in de buurt waarbij u vertrouwt op de expertise. In Breda heeft het bedrijf Hair & Looks vestigingen in Ginneken en Hoge Vucht. Beide vestigingen zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. De deskundige medewerkers ontvangen u hier graag voor diverse behandelingen. Denkt u hierbij ook aan extensions, krullen knippen of diverse kleurbehandelingen. U maakt eenvoudig online een afspraak voor een salon bij u in de buurt. Zo loopt u er weer geknipt bij.