Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Hogere biedingen door gestroomlijnde veilingmakelaar voor huizen

Door het slim toepassen van een veiling is het mogelijk om juist sneller een woning te verkopen en juist voor een hogere verkoopprijs. Hoe? De veiling makelaar is een Nederlandse veilingmakelaar voor huizen met het doel om juist meer en hogere biedingen te verzamelen. Hoe kan dat dan? Deveilingmakelaar verkoopt en promoot woningen in zowel de particuliere kopers markt (Funda) alsmede aan de zakelijke markt. Vaste kopers die bijvoorbeeld door andere makelaars, opkopers of beleggers bestaan, zijn bekend met veilingmakelaar.nl. En zakelijke klanten houden van controle op een situatie en werken veelal gedurende kantooruren. Allemaal facetten waar deveilingmakelaar.nl rekening mee heeft gehouden.

Door een woning in de vorm van een veiling te presenteren, zorgt deveilingmakelaar.nl ervoor dat alle typen klanten zeer toegankelijk hun bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren. Want het is mogelijk om direct een bod te plaatsen en volledig grip te hebben over de situatie. Het is natuurlijk anders als een veiling op ebay.com, maar technisch zijn er zeer en heel veel overeenkomsten.

Huizen op deveilingmakelaar.nl staan ook ewoon op Funda. Na afloop van de bezichtigingen krijgen geïnteresseerden een webadres mee, waarvandaan ze zeer eenvoudig een bod kunnen plaatsen op hun favoriete woning. En als het dan is gelukt, ontvangen ze een e-mail met de bevestiging. Binnen 1 dag zal contact worden gelegd door deveilingmakelaar.nl en het koopcontract kan vrij snel worden ondertekend. Uiteraard begrijpen wij dat er enige tijd overheen gaat, voordat de financiering rond komt, maar tegenwoordig handelen hypotheekverstrekkers steeds sneller. En zeker bij eenvoudige situaties, bijvoorbeeld als de koper geen voorbehoud van financiering nodig heeft, is de koop of verkoop binnen een tot enkele weken volledig afgerond.

https://deveilingmakelaar.nl/