Leuk in huis
Image default
Bouwmaterialen

Spaanplaatschroeven kopen

Spaanplaatschroeven koop je online bij bouworder.nl

Spaanplaatschroeven zijn zoals de naam al zegt van deze schroeven, geschikt voor het bevestigen van spaanplaten. Ben je thuis aan het klussen en moet je spaanplaatschroeven bevestigen? Dan komen deze schroeven zeker van pas. Benieuwd waarom deze schroeven geschikt zijn voor spaanplaten? Je leest het hier.

 

Wat zijn spaanplaatschroeven?

Spaanplaatschroeven zijn schroeven die speciaal zijn voor het bevestigen van spaanplaten. Spaanplaatschroeven zijn schroeven met een platte kop en het schroefdraad loopt helemaal door van begin tot eind. Het schroefdraad van de spaanplaatschroeven is grof en de schroef heeft een scherpe punt zodat deze makkelijk gaten kan boren in de spaanplaten.

 

Wat zijn spaanplaten?

Spaanplaten zijn erg geschikt als onderdeel van een kast of een ander meubelstuk. Maar ze kunnen ook prima gebruikt worden als dak- of wandplaat. Een spaanplaat is gemaakt van kleine stukjes houtspaanders en een organisch bindmiddel. Spaanplaten kunnen dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden en zijn ook er dan ook in verschillende soorten en maten.

 

Koop je spaanplaatschroeven online bij bouworder.nl

Ben je aan het klussen en moet je spaanplaten bevestigen? Dan is het verstandig om dit met de juiste schroeven te doen. Hier zijn namelijk speciale spaanplaatschroeven voor. Wanneer je de juiste schroeven gebruikt zorg je ervoor dat het hout niet kapot maakt en er juist mooie gaten in kan boren.

 

Wanneer je bij bouworder.nl op werkdagen voor 15:00 besteld heb je het zelfs de volgende werkdag al in huis. Zo kan je direct beginnen met het klussen en hoef je niet eens meer uit huis naar een bouwmarkt, om de spaanplaatschroeven te kopen.

 

Wanneer je toch nog een vraag hebt over de spaanplaatschroeven kan je deze altijd stellen aan één van de medewerkers. Zij proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat jij je producten op tijd in huis hebt en direct kan beginnen met klussen.

 

 

Bron van dit artikel : https://www.bouworder.nl/schroeven/spaanplaatschroeven/