Leuk in huis
Image default
Cadeau

Je vijftigste verjaardag groots vieren

Wil jij een opblaaspop abraham huren voor je eigen verjaardag of van die van iemand anders? Dan ben je hier op de goede plek. Wij bieden namelijk een breed scala aan abrahampoppen aan. We hebben verschillende uitvoeringen zodat je er eentje kan kiezen die misschien lijkt op de jarige. Of misschien is het leuk om eentje te kiezen die juist ouder lijkt, voor een extra komisch effect. Hiermee kan je de gasten lekker laten lachen en wordt het feest een en al gezelligheid. Met een abrahampop wordt je verjaardag eentje om nooit meer te vergeten.

Een opblaasbare pop zonder heisa

Op je verjaardag heb je vaak meer dingen te regelen, dus je wilt het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het regelen van de pop. Wij hebben daarom een heel makkelijk proces. Check online vooraf even of de data dat je de pop zou willen hebben vrij zijn. Is dat het geval, dan kun je hem bestellen. Wij kunnen de pop bezorgen, maar als je hem liever zelf wilt ophalen kan dat natuurlijk ook. Het opzetten van de pop is ook super simpel. Wij leveren er namelijk een duidelijke handleiding bij waardoor je precies weet wat je moet doen. Voor een buitenpop, moet je de pop nog even extra vastzetten, maar voor de binnenpop hoef je de stekker alleen maar in het stopcontact te stoppen.

Een opblaasbare pop voor elke locatie

Wij leveren poppen die voor buiten zijn, maar we hebben dus ook poppen die speciaal voor binnen zijn. Als je dus een feest in huis wilt geven omdat het buiten wat te koud is, dan is dat dus geen enkel probleem! Om geluidsoverlast te voorkomen, worden de poppen geleverd met een fluisterstille interne blower. Hierdoor kan je gewoon met elkaar praten zonder naar elkaar te schreeuwen. De pop kun je op elke plek binnen plaatsen. Je zou hem in de keuken, woonkamer of misschien zelfs op kantoor plaatsen, als je het feest op het werk gaat vieren. Ongeacht het feest zal een abrahampop het feest helemaal af maken.