Leuk in huis
Image default
Dienstverlening

Zo vind je een geschikte binnenhuisarchitect uit Den Haag

Ben je van plan iets nieuw toe te voegen aan je huis? Of wil je graag iets renoveren? Ben je toe aan een nieuwe woonkamer of wil je gewoon heel graag dat mooie tuinhuisje in de tuin? Iedereen heeft wel eens een droom of een wens die ze graag later willen uitvoeren. Die ene mooie badkamer of de aanbouw die altijd al gewild had. Wanneer je er eindelijk voor gespaard hebt en je het plan in werking kan zetten is het verstandig dat je daarvoor iemand inhuurt. Wanneer je ervoor kiest je interieur te veranderen is ook hier natuurlijk hulp bij nodig. Ben je opzoek naar een binnenhuisarchitect uit Den-Haag? Ga dan direct naar de website van Design en Finish! Zij willen je met al hun liefde en passie helpen je droominterieur waar te maken. Hoe gaat dit in zijn werk? Lees dat hieronder!

De intake

Natuurlijk begint het bij de intake, hierin ben je welkom je ideeën en wensen op tafel te gooien en die samen met de architecten en specialisten te bespreken en uit te werken. Je leert elkaar even kennen en gaat dan samen kijken naar de mogelijkheden. 

Na de intake

Nadat alle wensen besproken zijn kan er een ontwerp gemaakt worden, zo krijg je een betere visie en kun je samen precies zien wat je misschien nog wilt veranderen. De binnenhuisarchitect maakt een 3D tekening of schets. Samen wordt er gekeken naar het plan en wordt deze ook besproken.  

De plan van aanpak 

Nadat het ontwerp is goedgekeurd kan er een plan van aanpak gemaakt worden, wat is er allemaal precies nodig, welke materialen en welke werknemers heb ik waar voor nodig. De binnenhuisarchitect maakt de tekeningen en de ontwerpen en daarna zal de constructeur alles in werking zetten en zorgen dat het precies wordt als op de tekeningen.