Leuk in huis
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Jezelf er toe zetten

De winter is in aantocht en dat betekent voor feel finessers dat het bulk seizoen is begonnen. Helaas is dit een niche markt en willen veel mensen er het hele jaar door fabulous uitzien. Laat het nou bijna 2018 zijn en dat betekend dat we weer een lijstje met goede voornemens mogen samenstellen. De waarschijnlijk meest voorkomende goede voornemen is het verliezen van gewicht. Op zich is dit heel logisch na alle kerstkransjes, chocolade letters, oliebollen, kerstontbijtjes en andere lekkernijen.

Summer bodies are made in the winter so let’s go! Het staat op de bucket list van veel mensen, maar het blijkt lastiger te zijn en een stuk genuanceerder te liggen. Tijdens het afvallen komen er verschillende factoren boven water waar jij invloed op uit moet kunnen oefenen. Als eerst ben je er natuurlijk zelf. Jij bent degene die het moet doen. Jij bent degene die naar de sportschool moet fietsen! Jij bent degene die alle keuzes maakt en bepaald consistent en succesvol te zijn of niet. Het gaat om wilskracht en je moet laten zien dat je het kan en dat je het wil. Dit is de basis. Als je dit onder de knie hebt is het tijd om je te richten op een dieet en systeem.

Een dieet is niet heel moeilijk. Mijn advies is om je niet gelijk in een vet en koolhydraat arm dieet te gooien waar je alleen maar maatlijd shakes en kale bleekselderij mag eten. Zorg ervoor dat je stopt met onzin eten. Drink water in plaats van frisdrank, eet een appel in plaats van een koekje en eet gewoon aardappelen met vlees en groenten en geen patat of pizza. Deze stap is voor veel mensen al groot genoeg

Je kan ook een latex waist trainer kopen. Deze band van Ann Chery kopen zorgt ervoor dat je minder honger hebt en het helpt dus met afvallen.

Bron van dit artikel : https://www.latexwaisttrainer.com/nl/