Leuk in huis
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Energie label A elektrische boilers van Wesen

Energiezuinige elektrische boilers van Wesen.

De Wesen ECO 30 is waarschijnlijk de enige energiezuinige elektrische boiler met een energielabel A momenteel leverbaar. De wesen eco 30 is voorzien van de allernieuwste eco controller en het nieuwste isolatie schuim wat momenteel leverbaar is. De eco controller leest gedurende een periode het verbuik van de gebruiker. Deze data wordt met behulp van een speciaal hiervoor gemaakt algoritme gebruikt om de meest efficiente temperatuur te berekenen op dat moment. Zo hoeft een boiler niet de gehele dag op te warmen naar 65 graden als de gebruiker pas om 18 uur gaat douchen. Met deze slimme truuk kan er veel stroom bespaart worden en houdt u uw geld in uw eigen zak.

Door gebruik van het nieuwste soort isolatie materiaal hoeft de isolatiewand slechts 2 cm dik te zijn. Hiermee is het mogelijk wel een goede isolatie te houden maar ook een boiler te maken die slechts 25cm diep is. Daarme kan hij moeiteloos in bijna alle keukenkastjes gemonteerd worden.

De energiezuinige boiler van wesen is voorzien van 2 tanken met ieder een eigen verwarmingselement die apart geschakeld kunnen worden en dus als het ware als een voor en na verwarmer werken met weer een flinke besparing op de energie kosten. Beide tanken zijn uitgevoerd met een titanium versterkte glasgecoate emaille binnenkant waarmee een lange levensduur verzekerd is.

De Wesen ECO is ook leverbaar in 50 liter met een diepte van 25cm en 80 en 100 liter met een diepte van slechts 30 cm. Deze hebben een energie label B. Dus ook een zeer energiezuinige elektrische boiler.

Alle Wesen elektrische boilers worden in Nederland en Belgie verkocht door ElektrischeBoiler.EU. Kijk daar eens voor meer informatie.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

 

Bron van dit artikel : https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/