Leuk in huis
Image default
Films en video’s

Welke TV features kan je verwachten bij een smart Samsung TV?

Tegenwoordig wilt iedereen een smart TV in huis hebben. Maar wat betekent dit precies? Een smart TV betekent in principe dat je TV kan, sneller of beter, verbinden met het internet. Hierdoor komen er meer functies bij je TV die je bij een normale TV niet kan verwachten. De vraag: Welke TV features kan je verwachten bij een smart TV? zal daarom ook vaker voorkomen. In dit korte artikel zullen we kijken naar enkele van deze functies. Hiervoor zullen we als voorbeeld een Samsung TV nemen. Samsung TV’s hebben vele features die ieder hun eigen term hebben.

 

Bluetooth Low Energy feature van een Samsung TV

De nieuwste Samsung TV’s hebben als functie de Bluetooth Low Energy waardoor de Samsung TV een langdurige bluetooth verbinding kan hebben met bijvoorbeeld, een mobiele telefoon of andere gadgets die een bluetooth verbinding kunnen leggen. Het voordeel van de Bluetooth Low Energy feature is dat deze energie besparend is. Dit is zowel voordelig voor je energierekening als voor het gebruik van de gadgets.

 

Smart View App feature van een Samsung TV

De Smart View App is, zoals het woord App al zegt, een applicatie, ontwikkelt door Samsung en wordt gezien als een van de handige apps die er is voor smart TVs. Met deze applicatie is het mogelijk om multimedia-content te zien die je vanaf je mobiel weergeeft. Je mobiel (tablet, laptop of PC) gebruik je dan als afstandsbediening!

 

Smart Hub feature van een Samsung TV

Wat eigenlijk niet mag ontbreken bij een smart TV is een Smart Hub. Een huidige Samsung TV zal deze feature in zijn arsenaal hebben. Met een Smart Hub feature op je smart TV kan je foto’s en video’s die je op je smartphone of USB-stick hebt bekijken. Dat is niet het enige wat je met een Smart Hub feature kan doen. Je kan er namelijk ook mee internetten, je kan je social media ermee checken of TV kijken via applicaties die film of serie content als aanbod heeft. Hierdoor wordt de Smart Hub feature een functie die niet mag ontbreken. Het vat samen alles wat je op je mobiel kan vinden en brengt het samen onder een dak in je woonkamer.

 

Bron van dit artikel :