Leuk in huis
Image default
Gereedschap

Japanse wetstenen

Verkoper Lachte Zich Kapot Toen Hij Een Roestig Mes Verkocht Voor €3. Je Zal Zien Dat Hij Niet Wist Wat Je Met Slijpstenen Kan Doen Bij Het Zien Van Deze Video

Wat heeft het nodig om de beste video van YouTube the maken? Dat is de vraag die veel vloggers zich ongetwijfeld vaak genoeg afvragen. Echter heeft een Japanse Youtuber genaamd Jun net bewezen dat je voor de top enkel een roestig mes en een hoop polijstwerk nodig hebt!

Zijn onverwachts populaire (en onverwachts rustgevende) video heeft momenteel al meer dan 16,3 miljoen hits sinds hij deze twee maanden geleden heeft geupload. Zodra je de video hebt bekeken zal je zien waarom. Hij kocht een traditioneel mes voor minder dan €3 (ongeveer 10x de dagwaarde van het mes in deze staat), maar was vast besloten om het beste uit zijn aankoop te halen. Jun stak zijn handen uit z’n mouwen en begon zijn werk door het mes schoon te maken, te slijpen, en te polijsten. Voor het resultaat van het werk van Jun zijn geen woorden voor, het is gewoon ongelofelijk! Bekijk het filmpje zelf hieronder. Je zou er zelf bijna een slijpsteen van aanschaffen.

Wil je ook leren slijpen zoals Jun? kijk dan eens op www.slijpuniversiteit.nl!

Bron van dit artikel : http://www.slijpuniversiteit.nl