Leuk in huis
Image default
Kopen huren verhuizen

Hoe zorgt u ervoor dat uw container schoon blijft

Een container huren Enschede: Hoe krijg je hem schoon

Stel je hebt een container gehuurd in Enschede, maar hij is wel erg vies geworden. Misschien zitten er zelfs wel maden in nadat er per ongeluk wat eten in de afvalbak is terechtgekomen. Om hier zo snel mogelijk weer van af te komen hebben wij enkele goede tips. Lees hieronder verder

Gooi er alleen in wat erin hoort

Je bent waarschijnlijk een container gaan huren in Enschede voor één bepaalde soort afval, zoals hout of bouwafval. Om de container het schoonst te houden is het verstandig om ook enkel deze soort afval in de container te gooien.

Wanneer je er ook eten bij gaat gooien en tuinafval, wanneer dit eigenlijk niet de bedoeling is, wordt het al snel een zooitje

Last van maden

Als je last hebt van maden in jouw afvalbak dan zijn er enkele dingen die hiertegen helpen. Als eerste is het slim om er dagelijks een handje zout of kalk in te gooien, zo drogen de maden uit.

Een tak klimop kan de truc ook doen, aangezien dit een giftige plant is voor de maden en ze er dus door zullen sterven.

Gebruik vuilniszakken

Wanneer je toch afval in de container kwijt moet die voor viezigheid kan zorgen dan is het verstandig om dit afval eerst in een vuilniszak te stoppen om de meeste rotzooi zo te voorkomen. Het kost amper meer moeite, en scheelt je uiteindelijk wel een erg smerige container.

Vooral als je langer een container huren gaat is het niet fijn wanneer deze vies is vanbinnen, dus gebruik deze tips vooral om hem schoon te houden.

Wilt u meer weten hoe u containers schoon kunt krijgen? 

Als de specialist van Twente kunnen wij u de nodige tips geven hoe u containers schoon kunt krijgen. Via onze webshop kunt u contact met ons opnemen per mail of telefonisch en wij staan u graag ter dienst. 

Bron van dit artikel : http://www.busschercontainers.nl/container-huren/