Leuk in huis
Image default
Lampen en verlichting

Tijd voor een feestje

Je kunt op veel verschillende manier een feestje geven, net zoals dat er veel uiteenlopende redenen zijn om een feestje te geven. Voor dat ene slagingsfeestje zal je misschien een partytent in de tuin kunnen zetten, een paar bakjes met snacks en wat te drinken aanschaffen maar dat is het wel zo’n beetje. Wanneer je een echt feest gaat geven heb je meer nodig. Veel meer. Van de juiste aankleding en juiste muziek tot de perfecte snippers die jouw feest de perfecte sfeer zullen geven. En hoe je dat het beste kunt doen? Met confetti shooters uiteraard. Nu hoor ik je jezelf afvragen wat confetti kanonnen in vredesnaam kunnen betekenen voor jouw feestje. Confetti nu niet bepaald de naam dat ze een flitsende lichtshow kunnen geven, of dat ze kunnen bewegen in voorgeprogrammeerde patronen en zo voor vervoering kunnen zorgen. Maar ze leggen wel de basis, en wel op een heel simpele manier.

 

Kleur je partijtje

Led strips zijn dunne, makkelijke weg te werken strips die vol zitten met piepkleine lampjes. Deze lampjes zijn te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren, uiteenlopend van rood tot zilver en alles daar tussenin en buiten. Je kunt ze dus met het grootste gemak ook combineren. Dit is echter door veel fabrikanten al voor je gedaan. Zo kun je een enorme haspel met led strips in allerlei kleuren aanschaffen en deze bijvoorbeeld wegwerken in de hoeken van je kamer. Zo krijg je een prachtig uitgelichte ruimte waar iedereen met open mond binnen zal komen. Zoals je misschien zelf wel weet zit echte sfeer in het detail, en dat is hier natuurlijk niet anders. De rgb led strips zijn ook gemakkelijk weer op te ruimen, waardoor je ze kunt blijven gebruiken op de feestjes die volgen.

 

Licht van het feestje

Omdat de haspel niet perse weg gegooid hoeft te worden en de led strips makkelijk weer opgeruimd, kun je ze ook meenemen naar andere feestjes. Bedenk eens wat voor een plezier je vrienden kunt doen wanneer je op komt dagen met die fantastische haspel led strips. De kleuren zijn, zoals gezegd, eindeloos te combineren. Je kunt ervoor kiezen om rood, blauw en groen te combineren als je voor een standaard kleurenpallet wilt gaan. Maar belet jezelf vooral niet om lekker creatief te zijn. De meeste fabrikanten leveren eigenlijk alle kleuren wel en in sommige gevallen kun je tijdens de aanschaf al een verzoek indienen om een paar kleuren met elkaar te combineren.

Bron van dit artikel : https://www.dutch-pyro.nl/confetti-kanon/bio-confetti-kanon-40cm