Leuk in huis
Image default
Meubels

Meer Leer

Het is weer een nieuwe jaar, daarbij komen ook vele nieuwe interieurtrends kijken. Zo kan je om een aantal trends echt niet heen en dat moet je ook niet willen. Want het is zo leuk om met kleuren, vormen en materialen te spelen in je huis. Zo zie je bijvoorbeeld veel vintage, planten, wood en color blocking terugkomen in de verschillende interieur stijl. In dit artikel focussen wij ons op de leer trends dit opkomend zijn deze lente. Want daar kan je echt geweldige dingen mee.

Zo kan je bijvoorbeeld leren interieuritems kopen om je huis een industriële look te geven. Tegenwoordig heb je winkels die met leer wel raad weten. Zo maken en verkopen ze bij profijtmeubels erg mooie leren eetkamerstoelen. Dit geeft je huis direct een gave touch-up. Heb je inmiddels genoeg stoelen in huis staan? Dan is een eetkamerbank van leer misschien de oplossing voor jou! Het ziet er erg stoer uit en je kan deze items ook gezellig aankleden.

Maar er zijn ook andere opties om het materiaal leer in jouw interieur te verwerken. Zo kan je bijvoorbeeld leerstroken gebruiken als handvaten. Pak een mooi stuk hout en maak het leer eraan vast. Op deze manier kan je zelf heel makkelijk een dienblad maken. Stylisch en makkelijk.

Een andere tip dat je met leer kan doen is, er hangers van maken. Je kan leer erg goed gebruiken om er dingen mee op te hangen, omdat het zo stevig is. Het staat toch net iets leuker dan een standaard koortje of een spijker in de muur. Hierdoor geef je jouw huis net dat beetje extra sfeer.

 

Bron van dit artikel :