Leuk in huis
Image default
Meubels

Scandinavische meubels

Scandinavische meubels

De Scandinavische stijl zie je bij veel mensen terugkomen in het interieur. Scandinavische meubels zijn fris, licht en is stijlvol. Hieronder lees je leuke details die je zelf kan toevoegen in jouw interieur.

 

– Typisch Scandinavisch

Een mooie design lamp mag niet ontbreken bij de Scandinavische interieur. Het kan alles zijn een hangende of staande lamp. Het belangrijkste is dat hij een mooi plekje heeft in de woonkamer.

 

– Natuurlijke sfeer

Je ziet veel Scandinavische meubels waar hout in is verwerkt. Voorbeelden zijn stoelen, tafels, accessoires etc. Dat geeft een natuurlijk effect. Naast het hout houden ze ook van groen. Vetplantjes en cactussen zijn een leuke en natuurlijke toevoeging in het interieur. Ook zijn ze makkelijk te onderhouden.

 

Lekker knus

Scandinavische interieur is erg strak en clean, daarom moet je oppassen dat het niet te kil wordt. Om dit te ver komen kan je vloerkleden, kussens, poster etc. toevoegen. Als je echt het Scandinavische interieur wilt kan je het beste zwart en wit gebruiken. Je moet wel oppassen dat het niet te veel zwart wit wordt. Daarvoor kan je kleuren gebruiken, maar de kunt is om iets van wit of zwart terugkomen in de accessoires en Scandinavische meubels voor het echte Scandinavische interieur.

Bron van dit artikel : https://dsco.nl/scandinavische-meubels