Leuk in huis
Image default
Mode en Kleding

Shoelia, dé plek voor bijzondere heren- en damesschoenen

Als je eenmaal achter het bestaan van Shoelia komt wil je niets anders meer. Dit is hoe ik het ervaren heb. Ik houd van aparte, kleurrijke en bijzondere schoenen. Ik houd van het opvallende en ik geniet ervan wanneer ik ze draag. Een probleem waar ik alleen al meerdere malen tegenaan ben gelopen is dat deze schoenen niet makkelijk te vinden zijn. Ik vind het leuk om regelmatig nieuwe schoenen te kopen, maar elke keer kan ik weer uren zoeken voordat ik een leuke gevonden heb. Dit veranderden allemaal toen ik een keer op de website van Shoelia terecht kwam. 

De eerste keer Shoelia

De eerste keer dat ik op de website van Shoelia terecht kwam was ik heel erg enthousiast. Een leuke website met heel veel verschillende bijzondere, gekke en kleurrijke schoenen. Het was als een droom voor mij! De schoenen zijn allemaal handgemaakt en dus van hoge kwaliteit. Ik raakte zo enthousiast dat ik meteen vier paar bestelde. De schoenen waren zeker niet duur en de service was goed. Niet heel veel later stond de bezorger op de stoep. 

De kleurrijke, bijzondere schoenen

Ik rende snel naar de deur en ontving mijn schoenen. Ik opende het goed ingepakte pakket en zag daar mijn schoenen. Wauw, wat een prachtige trouwschoenen! Ik bekeek ze een voor een aandachtig en stond versteld van de details en de kwaliteit. Ik paste ze aan en ze zaten als gegoten. Ze waren niet alleen prachtig, maar ze zaten ook nog eens heerlijk. Ik ben onvoorstelbaar blij met Shoelia en wat ze voor mij gedaan hebben. Deze eerste aankoop was zeker niet de laatste, zo heb ik nu al vele malen vaker een bestelling bij Shoelia geplaatst 

Waarom Shoelia?

Ik zou het liefst iedereen over Shoelia vertellen. Vooral de mensen die zich het liefst niet zo standaard willen kleden. Ik weet zeker dat Shoelia bij hen past. Ik hoop van harte dat ik op deze manier zoveel mogelijk mensen aan kan spreken om Shoelia een kans te geven, ik garandeer je, je krijgt er geen spijt van.