Leuk in huis
Image default
Mode en Kleding

Wat is handig op reis, 1 grote tas of meerdere kleine tassen?

Wat is handig op reis, 1 grote tas of meerdere kleine tassen?

 

Als je op reis gaat is er altijd eerst de inpakstress. Welke tas neem ik mee en wat moet ik er allemaal in doen? Ben ik niet nog iets vergeten?  Kan ik niet beter een koffer meenemen? Of ga ik toch voor mijn weekendtas? Er zijn veel dingen waar je je op zo een moment heel erg druk om zou kunnen maken. Om je te helpen bij het ontrafelen van zo een vraag lees je in deze blog meer over het meenemen van een tas. Neem je dan een grote tas mee, of meerdere kleintjes? 

Waarom zou je 1 grote reistas mee willen nemen? 

Als je op reis gaat is de grootte van je tas natuurlijk ook afhankelijk van de duur dat je van plan bent weg te gaan. Als je voor langere tijd weggaat, dan is een grote reistas geen overbodige luxe. In een grote reistas kan je veel meer meenemen. En het is veel minder gedoe als je gaat reizen. Een grote reistas is tegenwoordig vaak voorzien van wieltjes.

 

Door die wieltjes is het niet meer nodig om hele grote stukken te moeten slepen met die grote en vooral veel te zware reistas, want zeg nou zelf, iedereen die op vakantie gaat neemt altijd te veel spullen mee, vanuit de gedachte dat je dan nooit te kort kan hebben. Vooral mannen kiezen snel voor een grote reistas.

 

Waarom vrouwen kiezen voor reizen met meerdere kleine tassen

Vrouwen hebben graag alles goed georganiseerd. Buiten een tas met kleding hebben ze vaak ook nog heel veel andere verzorgingsmiddelen nodig. Hierdoor kom je er al snel op uit dat een vrouw liever met meerdere kleinere tassen reizen dan met een zo een grote hutkoffer.

Een vrouw vindt het belangrijk om een schoudertas mee te nemen op reis. Het liefst een niet opvalt uit de categorie schoudertassen dames zwart. In de schoudertas dragen ze dan ook hun meest belangrijke bezittingen mee als pasjeshouder, portemonnee, reisdocumenten en natuurlijk niet te vergeten make up spullen. 

 

Naast de schoudertas nemen ze voor de zekerheid ook nog een herschel backpack mee. Als je dan tijdens je reis erop uit wil gaan, heb je ook nog een tas bij je om alles mee te kunnen nemen op je dagje uit. Zo zit je nooit zonder spullen en kan je de tassen die je ook voor het reizen hebt gebruikt nog eens ergens anders voor gebruiken.