Leuk in huis
Image default
Tuin en buitenleven

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden

We kunnen het niet ontkennen we leven in een beeldenmaatschappij. Beelden dringen overal door en zeggen vaak meer dan 1.000 woorden. Waarom zou je dan ook in je tuin, je geliefkoosde plekje in de zomer, niet opteren voor een tuinposter? Hieronder sommen we een aantal goede redenen op waarom een tuinposter ook in jouw tuin past.

 

5 goede redenen om voor een tuindoek te kiezen

Er zijn er wel meer, maar we houden het voorlopig bij 5 goede redenen. En die tuinposters bestel je uiteraard het voordeligst bij 123TuinPoster. Maar goed hier 5 redenen om voor een tuinposter te kiezen:

  • Een tuindoek op maat past op elke schutting en muur. Het geeft kleur aan je tuin en geeft je tuin een persoonlijke toets. Je tuin zal bijkomende aandacht trekken en je zal er nog meer tijd in gaan doorbrengen.
  • De tuinposters van 123TuinPoster zijn weerbestendig. Ze kunnen tegen een stootje, weerstaan weer en wind en zijn ook nog perfect afwasbaar.
  • De tuinposters op maat, kan je bestellen in elke gewenste afmeting. Bovendien zijn ze makkelijk te bevestigen. Je hebt de tuinposter met aluminium frame of de tuinposter met een houten frame. Ze passen quasi in elke tuin. Wil je toch nog een eenvoudigere oplossing of heb je iets minder ruimte? Bestel gewoon de zelfklevende tuinposter.
  • Je krijgt maar liefst 3 jaar kleurgarantie op de tuindoeken. Dat is een hele poos. Op de frames en bevestigingsmaterialen is dit zelfs 5 jaar.
  • Je mooiste vakantiefoto’s en beelden zet je op je gepersonaliseerde tuinposter op maat. Je verstuurt je foto simpel via de site en binnen enkele dagen heb je je tuinposter.

 

Aanbiedingen op onze website

Op onze website vind je een ruime keuze aan beelden voor op je tuinposter. Maar zoals eerder aangegeven kan je dus net zo goed je eigen foto uploaden.

Duizenden klanten gingen je voor en je kan een aantal voorbeelden en reacties van tevreden klanten terugvinden op onze site. Tuinposters zijn momenteel helemaal in en stijgen in populariteit. Dé tuindecoratie van het moment.

Bron van dit artikel : https://www.123tuinposter.nl