Leuk in huis
Image default
Tuin en buitenleven

Hottub in uw tuin

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom wij pas geleden hebben gekozen voor een van de grote hottubs in plaats van een jacuzzi met al die luxe dingen zoals een scherm waarom de temperatuur te zien is. Wat ons echt aansprak bij het houtgestookte bad is dat wij deze zelf als het ware kunnen opstoken. U hoort dat valt wel eens, dat mannen zich echt man voelen wanneer ze de kachel opstoken en/of hout hakken. Ook voor de hottub is het van belang dat de juiste soorten hout gebruikt worden om te stoken. Wilt u echt lekker genieten, dan raden wij ook aan om zo’n hottub aan te schaffen die geheel van hout is gemaakt.

Goede service bij deze hottub specialist

Wij houden eigenlijk juist van die oerdingen zoals bijzondere dingen van hout, die een natuurlijk uitstraling hebben. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een hottub- en wellness specialist die deze hottubs zelf maakt. Juist omdat wij op zoek waren naar een stukje vakmanschap en zeker dachten dat wij dat daar wel konden vinden. Het fijne was ook nog dat wij een groot aantal jaren garantie op de hottub krijgen en wanneer er iets mis is, wat waarschijnlijk niet gebeurt, ook nog eens hulp krijgen van de onderhoudsmonteur.

Hulp nodig bij een kapotte hottub?

Vertoont de hottub gebreken, dan is het belangrijk dat wij binnen enkele uren geholpen worden. Dat was dan ook een vereiste van mijn man, omdat wij zo graag ontspannen in onze hottub. Naast de hottub zelf hebben wij ook een aantal accessoires gekocht zoals een trapje. Dit trapje vergemakkelijkt het instappen. Anders komen wij er echt met geen mogelijkheid in. Op aanraden van deze hottub specialist hebben wij ervoor gekozen om deze erbij te nemen. Daarnaast werden wij uitgebreid geadviseerd over hoe wij het houtgestookte bad het beste konden onderhouden en schoon konden houden. Wilt u ook weten waar u rekening mee moet houden? Wij houden u graag op de hoogte, of neem contact op met de hottub specialist voor meer informatie over houtgestookte baden.

Bron van dit artikel : http://sauna4you.nl/hottubs/