Leuk in huis
Image default
Winkelen

Buddha to buddha voor de verjaardag

Buddha to buddha voor de verjaardag

Altijd al eens een buddha to buddha willen geven voor iemand zijn of haar verjaardag? Maar geen idee waar je na moet kijken of wat je moet geven, wij vertellen je in deze blog welke opties er liggen en wat de mogelijkheden er zijn.

Varianten

Je hebt verschillende varianten buddha to buddha, zo is er de mogelijkheid om te kijken naar verschillende sieraden voor dames, heren maar ook per sub soort zoals: Leer, ringen, hangers, oorbellen of je kijkt naar een variant als de Dulia.

Oorsprong Buddha to buddha

Voordat je een cadeau geeft aan iemand is het belangrijk te weten wat een buddha to buddha is en welke betekenis dit heeft. Het is een verhaal dat begon in 1997, de oprichter was opzoek naar een dieperliggende betekenis van het merk en besloot deze te zoeken in de reis van meditatie door Azië.

Buddha to Buddha geef je altijd in plaats van het zelf te kopen, de inspiratie ligt hem erin om elkaar te helpen en lief te hebben voor elkaar.

Wat kies je nu?

Dus nu je weet wat voor varianten je hebt en kort wat de oorsprong is, hoef je alleen nog maar te bedenken wat je liefde en/of vriend leuk vindt als variant, denk aan een ring, hanger of een oorbel.

Waar ga je het cadeau halen? Dat is ook zeker één van de vragen die je te binnen schiet. Mocht je de persoon mee willen nemen om eventueel te laten passen, dan is het natuurlijk aan te raden naar een fysieke winkel te gaan. Mocht je al een maat weten of er niet aan gebonden zijn, dan heb je de mogelijkheid eens te zoeken naar buddha to buddha cadeau in je zoekmachine. Of ga naar de website van een online juwelier.

https://www.juwelierswebshop.nl/