Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

De hovenier uit Veenendaal die meer dan groene vingers heeft

Ik had een hovenier uit de omgeving van Veenendaal nodig om mijn design te kunnen realiseren voor mijn tuin. Zelf ben ik interieurontwerper en ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dus had ik besloten om zelf mijn eigen tuin te designen en daarna een hovenier te vinden waarmee ik deze droom tuin kan laten maken. Alleen dit leek makkelijker in mijn hoofd dan dat het was op papier. Na een lange brainstormsessie en geschetst heb ik eindelijk het design af. Nu alleen nog een hovenier.

Samenwerken met de hovenier uit de omgeving van Veenendaal

Ik dacht dat het een stuk makkelijker zou zijn om een hovenier uit de omgeving van Veenendaal te vinden die met mij wilden samenwerken. Maar niets is wat het lijkt. Ik had al een paar hoveniers benaderd met het idee, maar ze hadden geen interesse of hadden het veel te druk met hun eigen schema’s en klanten. Daar heb ik zeker begrip voor, maar het is natuurlijk jammer. Gelukkig na een laatste poging, was Hoveniersbedrijf van de Kraats wel geïnteresseerd in een samenwerking en vond mijn design erg interessant. We maakte meteen een afspraak om elkaar te ontmoeten en om alles te bespreken.

Een prachtig resultaat

Tijdens onze afspraak hadden we veel gepraat over het design en wat er nog verbeterd kon worden eraan. Ik had natuurlijk maar wat gedaan, maar de hovenier was een expert met wat verstandig is om bij elkaar te zetten en wat niet. Gelukkig kwamen we er samen uit en konden we een datum prikken voor het echte werk. Daar hebben we veel tijd aan moeten besteden, maar het resultaat mag er zeker wezen. Het is bijna precies zoals mijn schets in het begin en misschien zelfs beter. Ik ben deze hovenier zeker dankbaar voor deze mogelijkheid en samenwerking.

Contact

Bent u ook benieuwd wat deze hovenier voor u kan betekenen als het gaat om tuinen? Bekijk dan eens de website van Hoveniersbedrijf van de Kraats via www.hoveniersbedrijfvdkraats.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die hij kan aanbieden.