Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Meer opslagruimte in je tiny house? Het kan met lades in je trap

Tiny houses. Deze schattige, compacte huisjes hebben de harten van velen veroverd met hun charmante uitstraling en slimme ontwerp. Maar voordat je alles inpakt en in zo’n betoverend klein huisje gaat wonen, is er één ding dat je moet weten: opslagruimte is in een tiny house ontzettend kostbaar. Hoe los je dit probleem op? Waar kun je je spullen kwijt? Het antwoord zal je verbazen… Laat je trap renoveren!

Wat is een tiny house?

Een tiny house – oftewel een klein huis – is meer dan een plek om te wonen. Het is een levensfilosofie. Tiny houses zijn speciaal ontworpen om te stralen in minimalisme, eenvoud en milieuvriendelijkheid. Elk plekje wordt met liefde benut dankzij de vindingrijke opbergmogelijkheden en meubeltjes die stiekem meer kunnen dan je denkt. Als je in Nederland in een tiny house wilt wonen, laat je het vaak zelf bouwen. Soms vergeet je dan toch om met genoeg kastruimte rekening te houden – of heb je toch meer ruimte nodig dan je dacht. Waar kun je dan eventueel nog opbergruimtes verstoppen?

Het interieur van je tiny house

In een tiny house is het handig om de slaapruimte op een verhoging te maken. Onder die verhoging heb je dan een keuken, badkamer of woonkamer. Wil je je ruimte zo goed mogelijk benutten, dan kies je meestal voor een open trap. Stootborden in je trap geven de ruimte namelijk een kleinere uitstraling. Heb je een open trap, dan kun je heel makkelijk meer opbergruimte creëren: laat lades in je trap maken. In zulke lades kun je kleding, rommeltjes of zelfs borden, bestek en kleine pannen bewaren. Zo benut je alle ruimte die je hebt.

Wie kan jouw trap renoveren?

Wil jij lades in je open trap laten maken? Maak dan een afspraak met de specialisten van Stairz Traprenovatie. Een adviseur komt vrijblijvend bij je langs om te kijken wat er voor jouw trap mogelijk is. Ben je het met hem eens, dan maak je ter plekke een afspraak. De monteurs komen dan op de afgesproken datum en tijd jouw trap renoveren. Binnenkort biedt jouw trap extra opbergruimte in je tiny house.