Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Zoektocht naar trapliften

Trapliften

Ik was al een tijdlang op zoek naar trapliften, want mijn ouders zijn steeds minder mobiel aan het worden. Ze zijn natuurlijk al een jaartje ouder, en dus begint het lichaam af en toe tegen te werken, maar in principe kunnen ze alles nog. Ze zijn nog erg onafhankelijk en houden ervan om te wandelen en in de tuin bezig te zijn, dan wel met de hond dan wel met de bloemen en planten. Hun huidige huis willen ze dan ook met geen mogelijkheid verlaten, en dat begrijp ik ook wel, maar het zou wel helpen als ze die onafhankelijkheid kunnen behouden zonder dat het gevaarlijk is bij de trap. Daarom zou de aanschaf van trapliften via www.triwatrapliften.nl zo goed kunnen zijn. Op die manier kunnen ze blijven wonen waar ze nu wonen, terwijl ze ook eenvoudig van etage kunnen wisselen, zonder dat er iets vervelends kan gebeuren.

Zoektocht naar trapliften

Via een vriend kwam ik op de website van Triwa terecht, waar ze trapliften van hoge kwaliteit verkopen tegen zeer redelijke tarieven. Daarnaast kon ik ook nog eens belastingvoordeel krijgen, wat de aanschaf helemaal fijn maakte. Omdat het huis van mijn ouders vrij oud en de trap steil en gebogen is, was ik een tijdlang wel bang dat de trapliften eventueel niet zouden passen, of iets dergelijks, maar gelukkig was dat geen enkel probleem voor dit bedrijf. De trapliften van Triwa zijn toepasbaar op vrijwel alle soorten trappen die iemand zich maar voor kunt stellen.

Uitstekende service

Nadat ik contact had gezocht met dit bedrijf werd me al snel duidelijk dat hier mensen werken die daadwerkelijk een stapje extra willen doen voor de klant. Ik werd uitstekend geholpen, men dacht echt met mij en de situatie mee en dat hielp enorm. Ik kan dit bedrijf dus aan iedereen aanraden.

Bron van dit artikel : http://www.triwatrapliften.nl/

Gerelateerde artikelen

Zonnescherm kopen voor in de zomer?

Een woning in het rustige Rosmalen

Het werk van de slotenmaker in Huizen en Bussum