Leuk in huis
Image default
Woningaanbod

Een onderscheidende makelaar in Veenendaal

Staat uw huis te koop in de omgeving van Veenendaal en bent u op zoek naar een makelaar rond Veenendaal? Zonnenberg Makelaardij is gespecialiseerd in het verkopen van uw huis op een zo goed mogelijke manier. Daarnaast helpt Zonnenberg Makelaardij u met veel verschillende andere dingen. U kunt hierbij denken aan het bepalen van de waarde van uw huis, het zorgen dat uw woning op verschillende websites komt (denk hierbij aan funda.nl) en voor het opstellen van een koopakte bent u bij ons ook aan het juiste adres! Wij begrijpen dat het verkopen van uw huis, veel vragen met zich meebrengt. Daarom helpen wij u graag tijdens uw proces om uiteindelijk de beste resultaten voor u en uw huis te krijgen!

Vertrouwd gevoel bij deze makelaar in Veenendaal

Als makelaar in Veenendaal proberen wij ons te onderscheiden op een aantal vlakken. Wij vinden het zeer belangrijk dat men zich vertrouwd bij ons voelt en precies weet waar hij aan toe is. Mede om die reden zorgen wij ervoor dat wij altijd zo goed mogelijk met u communiceren om tot de beste resultaten te komen. Een van de services die wij u graag extra bieden, is het gratis en vrijblijvend bepalen van de waarde van uw woning. Nadat wij dit gedaan hebben, heeft u bij ons geen verdere verplichtingen en hoeft u niet bang te zijn dat u aan ons vastzit.

Hulp bij elke stap in het proces

Vaak horen wij van onze cliënten dat een aantal dingen een stuk lastiger is dan de rest. Een van die dingen is het onderhandelen tijdens het verkoopproces. Daarom kunt u er bij ons van uitgaan dat wij altijd een actieve houding zullen aannemen tijdens het onderhandelingsproces. Samen met u zullen wij tot het beste resultaat proberen te komen, zodat u met een gerust gevoel kunt kijken naar uw nieuwe woning. Ook helpen wij u bij het opstellen van de koopakte, dit wordt vaak als lastig gezien en daarom kijken onze experts graag met u mee zodat dit vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke afspraak

Bent u nog meer benieuwd geworden naar wie wij nu echt zijn? Neem dan snel contact met ons op om een persoonlijke afspraak te maken. Het is ook mogelijk om een adviesgesprek te starten, wij zullen u dan helpen met alle vragen waar u mee zit!

 

 

Bron van dit artikel :