Leuk in huis
Image default
Woningen

Hoek van Holland: wonen en werken

Hoek van Holland is een plaats gelegen aan de kust in de mooie provincie Zuid-Holland. Hoek van Holland maakt deel uit van de havenstad Rotterdam en ligt bijgevolg niet ver van deze grote stad. Ook de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, ligt relatief dichtbij. Qua werk zijn er veel mogelijkheden, maar zijn er ook voordelen op het gebied van een huis kopen in Hoek van Holland? Het antwoord is ja!

Voor ieder wat wils

Deze bijzondere plaats telt tal van mooie woonwijken. De meeste zijn reeds onlangs gebouwd, echter zijn er momenteel nog nieuwe wijken in aanbouw. Een huis kopen in Hoek van Holland biedt dus tal van opties. Het huizenaanbod in Hoek van Holland bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen en appartementen. Wat in ieder geval zeker is en telt, is dat er in Hoek van Holland voor ieder wat wils te vinden is. 

Huren of kopen?

 

Vraag je je nog af of je moet huren of kopen in Hoek van Holland? Met kopen maak je de meeste kans. Momenteel staat er niet zo veel te huur in Hoek van Holland en zijn er eerder meer koopwoningen in Hoek van Holland te vinden. Een makelaar uit Hoek van Holland kan je hier verder over informeren of bij helpen. 

Rust en natuur, maar dichtbij alle voorzieningen

In Hoek van Holland is het ideaal om vlakbij de zee te wonen. Veel wijken liggen langs de weg naar het strand. Iets verder weg wonen van het strand kan natuurlijk ook. Wat de meeste mensen fijn vinden, is dat alle voorzieningen op korte afstand gelegen zijn, en dat is in Hoek van Holland zeker het geval. In deze prachtige regio kan je heerlijk winkelen en werken in het nabijgelegen Rotterdam, een dagje weg aan zee, een verdere reis maken naar Engeland (met de ferry)… 

Werken en genieten

Het goede openbaar vervoer en de vele uitvalswegen zorgen ervoor dat Hoek van Holland goed te bereiken is. Ook in verband met werk is dit ideaal. Zo zijn Den Haag en Rotterdam erg goed bereikbaar en vormt Hoek van Holland een mooie en rustige uitvalsbasis. Een huis in Hoek van Holland verbindt gezelligheid en recreatie met werk en dagelijks leven. Ga op een mooie zomeravond gezellig naar het strand of eet iets lekkers in een restaurant aan zee. Werken kan in Hoek van Holland zelf, maar ook – en natuurlijk – in de rest van Rotterdam. De grootste haven van Europa biedt een grote werkgelegenheid, maar ook de vele winkels zorgen ervoor dat iedereen wel een baan vindt waar hij of zij zich thuisvoelt. Jezelf thuisvoelen zal je zeker doen in Hoek van Holland omdat deze bijzondere plaats zo divers is, wat ervoor zorgt dat er voor ieder wat wils te vinden is. Openbaar vervoer en de goede uitvalswegen zorgen er tot slot voor dat je je niet meer tegen moet laten houden om rond te kijken om een woning te kopen in Hoek van Holland of om een dagje deze mooie regio te komen beleven.

 

Bron van dit artikel : https://www.roeststaalduinen-vijverberg.nl/