Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Een kunststof draai-kiep raam, de comfortabele oplossing.

Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Wacht dan niet te lang met het aanschaffen van de nieuwe kozijnen. 

Het is dan wel belangrijk om je goed te informeren voordat je een keuze maakt over het type kozijnen. Meer en meer mensen kiezen tegenwoordig voor het kunststof draai-kiepraam en dat heeft zijn redenen. De ontwikkelingen in de kunststof kozijnen heeft ervoor gezorgd dat er hoogwaardige kwaliteit geleverd wordt tegen lage prijzen. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van de kunststof maar zeker ook voor de kwaliteit van de draai-kiep garnituren en het hang- en sluitwerk dat bij de kozijnen wordt gebruikt.

Creon Kozijnen levert vele maten en verschillende uitvoeringen van deze kunststof kozijnen tegen de laagste prijs van Nederland. Op hun overzichtelijke website kun je snel een indruk krijgen van de mogelijkheden en de lage prijzen.

Kunststof draai-kiepraam.

Het hoogwaardige kunststof kozijn is onderhoudsvrij, wind- en waterdicht en inbraakbestendig en het heeft een hoog isolerend vermogen.

 Tocht en inregenen zijn bij een gesloten draai-kiepraam uitgesloten. De ramen zijn met één kruk heel eenvoudig en zonder veel inspanning te bedienen.

 De draai-kiep ramen zijn ideaal omdat deze naar binnen toe opengaan en ze kunnen op de val stand gezet worden. Dit heeft grote voordelen in ruimtes waar goed geventileerd moet worden zoals de badkamer, slaapkamer, toilet en keuken. De ramen kunnen natuurlijk linksdraaiend of rechtsdraaiend geleverd worden.

Kunststof draai-kiep ramen zijn van hoogwaardige kwaliteit en onderhoudsvrij.

Nooit meer schuren en verven, dit bespaart tijd en geld. De kozijnen hebben daarnaast een hoge isolatiewaarde en zijn verkrijgbaar in vele maten.

De kozijnen zijn ook geschikt voor alle soorten dubbel glas.

Ook voor dakkapellen is het draai-kiep raam ideaal omdat het raam naar binnen toe opendraait. Je kunt dus van binnenuit heel eenvoudig het raam aan de buitenkant reinigen.

De draai-kiep ramen zijn ideaal in combinatie met rolluiken aan de buitenkant. Dit heeft een positief effect op de veiligheid en de isolatiewaarde.

Met de aanschaf van kunststof draai-kiepramen wordt de veiligheid en het comfort van je huis verbeterd tegen een lage prijs.

 

 

 

Bron van dit artikel : https://www.creon-kozijnen.nl/kunststof-kozijnen/draai-kiep-raam.html