Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Ik vond de juiste zonnepanelen

Ik zocht zonnepanelen

Ik heb sinds een aantal jaar een eigen huis en had interesse in zonnepanelen. Ik ben een groot voorstander van een zuinige leefstijl, waarbij we zo optimaal mogelijk gebruik maken van de bronnen die aanwezig zijn. De zon schijnt toch wel, en ik heb een groot schuin dak op het zuidwesten. Het zonnetje kan op die manier de hele dag op mijn woning schijnen, daarom leken zonnepanelen me wel wat. Ik besloot op zoek te gaan naar een bedrijf waarbij de klant nog echt koning is. Want ik had er geen zin in om afgescheept te worden met een slechte prijs kwaliteit verhouding.

Ik vond de juiste zonnepanelen

Ik zocht wat rond op het internet en kon steeds maar niet vinden wat ik zocht. Ik wilde alleen in zee gaan met een firma:

  • die de wensen van de klant hoog in het vaandel heeft staan
  • klanten niet te veel geld laat neertellen voor zonnepanelen
  • alleen met hoogwaardige materialen werkt, zodat de panelen duurzaam zijn en een hoog rendement hebben.

Gelukkig kwam ik op een gegeven moment op de website van Solergy terecht. En daar vond ik wel wat ik zocht. Aan de site zag ik al meteen dat het om een betrouwbaar bedrijf ging.

Ik ben heel tevreden

Ik wist zelf nog niet zo veel van zonnepanelen, dus ik had heel veel vragen. De medewerkers van deze firma stonden mij uitgebreid te woord en namen ruim de tijd voor het beantwoorden van al mijn vragen. Dat had ik nog nooit meegemaakt! Zonnepanelen aanschaffen is niet zomaar iets, dus ik wilde goed geïnformeerd een keuze maken. Gelukkig kreeg ik die mogelijkheid. Toen ik de offerte aanvroeg, zag ik dat het heel erg meeviel met de kosten. Ik zou Solergy dan ook aan iedereen aanbevelen.

Bron van dit artikel : http://www.solergy.nl/