Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Jungle Wandmat kunststof, een echte eyecatcher

Een Eyecatcher met de Jungle Wandmat

Met deze Kunststof Jungle Wandmat haalt u echt een eyecatcher in huis. Tegenwoordig is de Jungle style veel te zien in bedrijven en in openbare gelegenheden. Het is echt een trend aan het worden om een Jungle sfeer te creeeren.

Omdat deze wandmat van kunststof is, is er verder totaal geen onderhoud, dus geen water geven, geen dorre bladeren en geen duur onderhoudscontract. Het is dan een voordelige en duurzame aanschaf. Bovendien zeer gemakkelijk om zelf te installeren. Eveneens zeer leuk in uw badkamer, huiskamer, hobby- of werkkamer.

Groen maakt sfeer en ontspant

Met meer groen beleefd men meer ontspanning en maakt de omgeving sfeervoller. In de horeca blijft men langer zitten in een groene omgeving omdat het zo gezellig is, dus is het omzetverhogend. Bovendien is het beter voor de akoustiek, geluiden worden beter geabsorbeerd met een Kunststof wandmat. Tevens is het leuk om er kunstbloemen in te plaatsen voor een fleurig resultaat.

Geschikt voor binnen en buiten

Deze Jungle Wandmat is geschikt voor zowel in uw interieur als buiten, dus in de horeca op het terras, bij u in de tuin aan het tuinhek of witte muur, u zult zeker versteld staan van het resultaat en wat een beetje groen aan verandering kan doen.

In het bedrijfsleven is meer groenbeleving te maken bij bijvoorbeeld de receptie, de vergaderkamer, in het bedrijfsrestaurant of het buitenterras. Deze mat heeft een afmeting van 1m2, omdat ze van dit formaat zijn, heeft u niet veel jungle wandmatten nodig voor het nodige effect. Bovendien zijn ze tevens te gebruiken op een stand bij een beurs of expositie.

Haal deze prachtige fraaie wandmat in Junglestyle met fraaie tropische planten in huis en maak indruk op de omgeving. Positieve reacties zult u zeer zeker ontvangen.

De webshop van KunsthaagEU is 24 / 7 geopend om te bekijken en te bestellen. Met een levertijd van 1 of 2 werkdagen worden ze bij u afgeleverd.

 

 

Bron van dit artikel : https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/