Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Zwangerschapsband voor rugklachten

De Creativz buikband postpartum is een moderne variant op de ouderwetse sluitband. Het is een buikband na de zwangerschap.
Door na de eerste 6 weken na de bevalling een sluitband te dragen, geef je je buik steun en ga je het gevoel van en instabiliteit tegen.

Een Buikband zwangerschap of steunband kan het bekken ondersteunen na de bevalling en zorgen voor rust in de spieren in en rond het bekken. Het is belangrijk dat u voldoende controle heeft over die bekkenbodemspieren voordat u weer gaat trainen met uw buikspieren. Met een sluitingslaken of -band kunnen de beschadigde bekkenbodemspieren genezen en u ook een stabieler gevoel geven als u beweegt.

De ondersteuning van een sluitvel of een sluitband verkleint ook de kans op vervelende problemen zoals een spontane lies- of navelbreuk. Dit kan gebeuren na de bevalling, bijvoorbeeld als u niest of hoest.

 

 

De Creativz sluitband bestaat uit 3 banden (voor buik, taille en bekken) en heeft een eenvoudig sluitsysteem, dat op drie plaatsen versteld kan worden. Dit maakt de pasvorm aangenaam, zelfs als je buikomvang is veranderd. U kunt de 3 banden ook afzonderlijk dragen, afhankelijk van uw behoeften.

Voordelen van de Creativz sluitband:

Elastische ondersteuning die meebeweegt met je bewegingen.
Veel steun rondom je onderrug.
De banden zijn eenvoudig te openen en te sluiten.
Licht materiaal en ademend
Ook te gebruiken na een keizersnede.

 

 

De ultieme sluitband van Dapoda Products
De ultieme 3-in-1 sluitband of postpartum buikband is een moderne variant op het ouderwetse sluitdoek. Na het dragen van een goede sluitband is je lichaam sneller weer fit en strak. Door de stevige druk die wordt uitgeoefend ervaart u welkome steun, verbetert u uw houding en sluiten de buikspieren zich sneller.

De Dapoda Products sluitband bestaat uit 3 banden (voor buik, taille en bekken) en heeft een eenvoudig sluitsysteem, dat op drie plaatsen versteld kan worden. Dit maakt de pasvorm aangenaam, zelfs als je buikomvang is veranderd. U kunt de 3 banden ook afzonderlijk dragen, afhankelijk van uw behoeften.

De sluitband van Dapoda Products combineert een comfortabele pasvorm met de stevigheid die je nodig hebt om je buik, taille en heupen voorzichtig te hervormen.

Het woord “sluit” in de sluitingstape geeft het al aan: het klittenband maakt hem aangenaam strak, waardoor de rechte buikspieren als het ware weer samengetrokken worden, “gesloten”. Dit bevordert het herstelproces van de buikspieren. Een gunstige bijwerking is dat bij het dragen van de riem de buikspieren iets aangespannen worden, waardoor de buik sneller in vorm komt. De sluitband bevordert het aannemen van een goede houding tijdens het staan ​​en lopen, waardoor je minder last hebt van fysieke vermoeidheid. Hoewel de baarmoeder snel krimpt, voelt u een tijdje een grote “grapefruit” in uw maag rollen. De sluitband houdt de baarmoeder op zijn plaats, zodat je ongestoord op je zij kunt liggen. De gehele buikwand, die na de zwangerschap is uitgerekt, wordt ondersteund door de buikband. De sluitband is ook onmisbaar voor vrouwen met een lichte of ernstige vorm van bekkeninstabiliteit.

Voordelen:
✔ Bevordert spierherstel en een juiste houding
✔ Helpt bij het natuurlijke herstel van de diastasis recti (herstel van de rechte buikspieren die tijdens de zwangerschap loskomen)
✔ Tegen een onprettig gevoel tijdens bijvoorbeeld omdraaien in bed
✔ Ondersteunt rug, heup, been en buikspieren
✔ Voegt ondersteuning toe tijdens het geven van borstvoeding
✔ Preventief tegen een navel- of liesbreuk
✔ Biedt comfort na keizersnede
✔ Helpt striae te minimaliseren
✔ Past medische compressie toe om vloeistoffen door het lichaam te versnellen, zodat het vocht / oedeem sneller verdwijnt.
✔ Optimaliseert afvalverwijdering en stimuleert de bloedcirculatie
✔ Verhoogde kwaliteit van het merk Dapoda Products

Draag de Dapoda Products-sluitband minimaal de eerste zes tot tien weken na de bevalling om optimale resultaten te bereiken. Kies de geschikte maat:

Maat XL: Buikband 90 cm – Tailleband 110 cm – Bekkenband 110 cm

Bron van dit artikel : https://www.bol.com/nl/p/creativz-premium-zwangerschapsband-zwangerschap-steunband-buikband-zwangerschap/9300000011607974/