Wonen en Interieur Blog

Woonaccessoires

Bedside pocket voor je slaapkamer

Uw spullen altijd binnen handbereik
Houd je spullen altijd binnen handbereik en verlies niets. Met behulp van deze opbergtas berg je gemakkelijk al je spullen op zoals tablets, telefoons, boeken, tijdschriften, kabels, opladers en andere kleine dingen. Met de opbergtas zorg je ervoor dat al je spullen netjes georganiseerd zijn en niet meer overal liggen. De afmetingen zijn 34 x 25 x 9 cm.

Voordelen
✓ Spullen binnen handbereik
✓ Opbergvakken voor kleine en grote items
✓ Houd dingen georganiseerd
✓ Sterk en duurzaam viltmateriaal
✓ Verlies geen dingen meer
✓ Flap met klittenband
✓ Modern ontwerp

Meerdere ruime vakken
De tas bevat meerdere ruime vakken, waardoor het gemakkelijk is om items te scheiden en te ordenen. Op bol verkopen is Makkelijk De ultieme organizer voor je woonkamer of slaapkamer. De tas is gemaakt van sterk, duurzaam viltmateriaal en kan ook worden gebruikt als een bureautas of bankentas. Een perfecte organizer voor je spullen!

Makkelijke installatie
De opbergtas is eenvoudig te bevestigen / installeren op je bank of bed. Bevestig de flap aan de achterkant van de opbergtas tussen je matras / mat / boeken of andere zware voorwerpen en het product is klaar voor gebruik. Door de klittenband strips op de flap zit de tas altijd stevig vast. Geen ingewikkelde installatie en makkelijk te gebruiken.

 

Heb je weinig ruimte in je slaapkamer en mis je een plek om je spullen op te bergen? Kies dan voor de Bedside pocket van Schar Reaux. Dit is een soort tas voor je bed. Je hangt hem aan de rand en je kunt je boek, bril, afstandsbediening en smartphone erin hangen. Het bedzakje is perfect voor studenten die klein wonen. De tas is gemaakt van zacht vilt en past door de neutraal grijze kleur in elk interieur.

Uw spullen altijd binnen handbereik

Houd je spullen altijd binnen handbereik en verlies niets. Met behulp van deze armleuning organizer berg je gemakkelijk al je spullen op zoals tablets, telefoons, boeken, tijdschriften, kabels, opladers en andere kleine dingen. Met de opbergtas zorg je ervoor dat al je spullen netjes georganiseerd zijn en niet meer overal liggen.

Voordelen

✅ Uw spullen altijd binnen handbereik
✅ Houd je spullen georganiseerd
✅ Ruime vakken voor je smartphone, tablet, boek, krant, bril en afstandsbediening
✅ Inclusief 2 houders voor een fles water
✅ Sterk duurzaam viltmateriaal
✅ Makkelijk te gebruiken
Praktisch Berg uw spullen praktisch op
✅ Creëer een rustige omgeving
✅ Verlies niets meer
✅ Geschikt voor elk bed
✅ Ook geschikt voor banken

Meerdere ruime vakken

De tas bevat meerdere ruime vakken, waardoor het gemakkelijk is om items te scheiden en te ordenen. Dit is de ultieme organizer voor je slaapkamer, studentenkamer of kinderkamer. De tas is gemaakt van sterk en duurzaam vilt en kan ook gebruikt worden als bank opbergtas. Een perfecte organizer voor je spullen!

 

Bevestig binnen enkele seconden

De opbergtas is eenvoudig te bevestigen / installeren op je bank of bed. Bevestig de flap van de organizer tussen uw matras en het product is klaar voor gebruik. Door de klittenband strips op de flap zit de tas altijd stevig vast. Geen ingewikkelde installatie en makkelijk te gebruiken.

Houd je ook van een rustige slaapkamer? Berg dan al je spullen op in deze handige bedorganizer van Schar Reaux.

Bron van dit artikel : https://verkopenviabol.com/

Comments are disabled.