Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Muurstickers met haaien

Muurstickers met haaien zijn natuurlijk leuk voor jong en oud, zolang de afbeelding goed op de leeftijd wordt aangepast. Haaien in een zeer realistische vormgeving zijn geweldig voor volwassenen met een liefde voor deze bijzondere zeedieren, maar de realistische vormen kunnen te angstaanjagend zijn voor jonge kinderen. Kinderen die houden van haaien kunnen toch ook zeker wel terecht bij Stickerparadijs voor muurstickers met haaien. Speciaal voor hen hebben we ook leuke muurstickers met haaien in een vriendelijker en minder realistische vorm.

Muurstickers met haaien voor volwassenen

Veel volwassenen hebben een liefde voor haaien. Dit kan voortkomen uit de spanning die dit dier uitdraagt, uit het onbereikbare, uit het unieke gedrag van het dier of gewoonweg uit de stoere uitstraling. Het maakt niet uit waarom je van deze dieren houdt, want de muurstickers met haaien voor volwassenen zijn geschikt voor iedereen die inspiratie haalt uit deze zeedieren. Stickerparadijs heeft een mooi assortiment muurstickers met een zeer realistische vormgeving. Deze muurstickers zijn zeer goed geschikt om in de woonkamer, de slaapkamer of de keuken te plaatsen. Het is een ware decoratie voor elke ruimte in huis, maar wellicht wel iets te spannend voor kinderen!

Muurstickers met haaien voor kinderen

Kinderen kunnen ook dol zijn op haaien, maar vaak zijn de realistische plaatjes van haaien toch net even te spannend om permanent op de muur te hebben. Dit is helemaal niet erg! Ook voor kinderen zijn er geweldige muurstickers met haaien beschikbaar bij Stickerparadijs. Wat dacht je van een haai met een stoere uitdrukking op het gezicht, klaar om de kleine diertjes van de zee op te jagen tot ze veilig zijn in een klein potje of onder een schelp? Kinderen kunnen prachtige verhalen verzinnen bij het zien van deze bijzondere muursticker. Zoek je naar een combinatie van realistisch en toch minder angstaanjagend, zodat het kind er ook in de tienerjaren nog van kan genieten zonder het kinderachtig te gaan vinden? Ook dan hebben we een goede oplossing bij Stickerparadijs. Wij hebben bijvoorbeeld een muursticker met een realistisch vormgegeven vin van een haai in het water. Ideaal voor het realistische idee, zonder de angstaanjagende aanblik van een complete haai!

Maak je eigen onderwaterwereld

De wereld op de bodem van de zee blijft voor mensen een groot raadsel, en dat maakt het juist inspirerend. Wil jij een kamer maken met het echte onderwatergevoel? Dan kun je meerdere muurstickers bestellen om dit te creëren. Denk aan muurstickers met haaien, dolfijnen, zeesterren, zeepaardjes en diverse vissen. Deze muurstickers zijn ook allemaal als sjabloon te bestellen, zodat je je eigen onderwaterwereld kan schilderen in de kleuren die jij mooi vindt. Ook kun je een muursticker laten maken naar eigen wens. Bekijk hier de mogelijkheden. Ideaal om een kamer echt helemaal eigen te maken. Ontdek de vele mogelijkheden online, bij Stickerparadijs natuurlijk!

Bron van dit artikel : http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers/dieren/haaien