Leuk in huis
Image default
Aanbiedingen

Bureaus voor thuis/kantoor

Van één bureau voor thuis tot honderen bureaus voor in uw bedrijfspand. Alles is mogelijk bij voormalig VG Trading, inmiddels Van Garderen Kantoormeubelen. De expert op het gebied van kantoormeubelen. Met een ruim assortiment bureaus, hoekbureaus, slingerbureaus en meer tegen zeer scherpe prijzen is zij op dit moment de grootste aanbieder kantoormeubelen in ’t Gooi. Enkele honderden vierkante meters opslag/showroom zorgen ervoor dat u aan de Ambachtsweg in Huizen een ruim assortiment kunt aanschouwen. 

Van Garderen Kantoormeubelen is gespecialiseerd in kantoormeubelen. Bureaus, kantinetafels, bureaustoelen en alles voor de inrichting van uw kantoor. Altijd goede telefonisch ondersteuning bij vragen, 

Telefonische ondersteuning

Hoewel online winkelen tegenwoordig de norm lijkt, is er niets dat het gevoel van een bureaustoel in levenden lijve kan vervangen. Je wilt er even in zitten, de comfortabele pasvorm ervaren. En als dat niet mogelijk is, dan zoek je op zijn minst een deskundig advies van iemand die alles weet over de beste bureaustoelen.

Bij Van Garderen Kantoormeubelen bent u van harte welkom om onze showroom te bezoeken voor een persoonlijke ervaring en professioneel advies. Of u nu langs wilt komen om rond te kijken of om ons te bellen voor deskundige begeleiding, wij staan klaar om u te helpen.

Van Garderen Kantoormeubelen biedt een breed scala aan bureaus en bureaustoelen, passend bij iedere behoefte en budget. Bovendien hebben we een ruime selectie aan gebruikte kantoormeubelen, waaronder bureaustoelen die zijn verkregen uit faillissementen. Deze stoelen worden zorgvuldig opgeknapt en tegen uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aangeboden. Bezoek onze website voor meer informatie of bel ons op 035 – 52 357 64.